; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Digi24 demontează miturile despre ziua de 23 August

19 August 2013

Digi24 porneşte începând de astăzi o campanie care îşi doreşte să demonteze miturile din jurul zilei de 23 August, zi care a fost celebrată zeci de ani drept Ziua Naţională a României.

Cristian Citre (foto), Elena Vijulie și o echipă formată din zeci de reporteri, producător, editori montaj, documentariști, au muncit timp de 2 luni pentru a descoperi adevărul din  spatele miturilor construite în perioada comunismului si a-l prezenta telespectatorilor.

„23 august, 1944: istoria furată' este modalitatea prin care Digi24 prezintă evenimentele unei zile care a scris istoria României. Într-o serie de materiale filmate în decursul a 2 luni, Digi24 reevaluează evenimentele unei zile de o importanță crucială pentru țara noastră și scoate la lumină adevărul din spatele propagandei comuniste.

Timp de o săptămână, între 19 si 23 august, Digi24 analizează filmul unei zile controversate din istoria naţională. După 50 de ani, în premieră de televiziune, Digi24 prezintă filmul „Insurecția', primul documentar fabricat al propagandei comuniste.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare