; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MG_9134

Digi24 aniversează 2 ani: Programul complet pentru 1 martie

28 February 2014

_MG_9134Pe 1 martie, de Mărţişor, Digi24 aniversează 2 ani cu invitaţi de marcă, printre care Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, jurnalistul Bernard Pivot si Gică Popescu. Postul va difuza reportaje exclusive de la Paris şi va lansa patru campanii jurnalistice.

Sanda Nicola şi Cosmin Prelipceanu vor fi, lunar, gazdele unei dezbateri care se mută din platoul de ştiri în mediul universitar. Raport de ţară' va pune faţă în faţă, din 10 martie, în cel mai interactiv show politic de televiziune din România, un politician, sute de studenți, profesori examinatori și cele mai noi tehnologii de comunicare, în cel mai curat spațiu de dezbatere: Universitatea.

Adriana Nedelea va fi gazda campaniei care vorbeşte despre cei pe lîngă care trecem în fiecare zi, oamenii obişnuiti care fac lucruri extraordinare. „Oameni-Puterea e în tine' este campania prin care Digi24 HD vrea să îi descopere şi să îi aducă în prim plan pe aceia care ştiu ca puterea e în fiecare dintre noi.

Elena Vijulie şi Cristian Citre încearcă să afle ce a însemnat pentru România „1989:anul care a schimbat lumea'.

Digi24 vrea sa afle răspuns la întrebarea Cât s-a furat în România?' Prin intermediul anchetelor ce vor fi difuzate săptămânal telespectatorii vor descoperi cum arată România furată'. Campania va fi lansată pe 1 martie cu o anchetă care analizează cazul Siderca Călăraşi – cel mai mare producător de şină de cale ferată din sud-estul Europei.

Program special, de 1 martie

De la 07.00 echipa Digimatinalului' aduce în platou invitați speciali, printre care Voltaj, Andi Vasluianu, Gică Popescu, Sandra Izbaşa, Nicole Cherry, Andreea Răducanu, Alina Dumitru, Vlad Zamfirescu şi Ada Condeescu.

De la ora 10.00 la ora 19.00 Roxana Lăzărescu, Sanda Nicola, Adriana Nedelea, Alice Iacobescu şi Adriana Muraru sunt gazdele de la România24'.

Pe parcursul întregii zile vor fi difuzate ediţii speciale ale emisiunilor „Jurnal pentru copii', „La volan', „2.0', „Digicult', „Tinereţe fără bătrâneţe', „Sănătatea în bucate', „Ca-n filme', „Bonton', „Din interior', „Business Club' si „Paşaport diplomatic'. Celebrul jurnalist Bernard Pivot a acordat un interviu în exclusivitate, ce va fi difuzat pe 1 martie,  la Digicult'.

De la Universitate, punctul zero al democraţiei, Ioana Ţigănilă şi Andrei Tomescu vor lua pulsul străzii.

Punctul culminant al zilei la Digi24 HD  îl reprezintă Ediţia specială' de la ora 19.00, prezentată de Cosmin Prelipceanu.

De la ora 21.00 Sanda Nicola îl are invitat, într-un dialog sincer, pe directorul T.N.B, Ion Caramitru. Liana Alexandru prezintă ultimul jurnal de ştiri al zilei, iar Luca Niculescu încheie ziua  aniversară cu un bi-interviu de colecţie, Andrei Pleşu şi Gabriel Liiceanu sunt invitaţii emisiunii Imparţial'.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare