; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romania

Digi Sport va transmite Preliminariile Europene pentru EURO 2016 şi World Cup 2018

20 February 2014

Digi Sport şi www.digisport.ro vor transmite în direct, începând din luna septembrie, partidele din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 şi grupele europene de calificare la Cupa Mondială de Fotbal din 2018. Digi Sport va transmite decalat partidele echipei naţionale.

Digi Sport a obţinut drepturile de televiziune pentru transmiterea meciurilor din preliminariile Campionatului European din 2016 şi Cupei Mondiale de Fotbal din 2018.

Pachetul include meciuri în direct şi înregistrate, rezumatele tuturor meciurilor şi emisiuni-magazin, precum şi drepturile de transmisie a partidelor prin internet, la adresa www.digisport.ro, şi prin telefonia mobilă, vizionarea fiind disponibilă doar pentru abonaţii Digi Net şi Digi Net Mobil.

Începând cu acest an, modul de desfăşurare a preliminariilor se schimbă, iar în noul format, partidele se vor desfăşura astfel: lunea şi marţea, joia, vinerea, sâmbăta şi duminica. Partidele care au loc luni, marţi, joi şi vineri se vor disputa de la ora 21:45, iar cele de sâmbătă şi duminică de la orele 19:00 şi 21:45.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare