; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DigiSport 1

Digi Sport va difuza campionatele de fotbal ale Italiei și Spaniei

20 August 2018

Din acest weekend, abonații Digi TV și telespectatorii Digi Sport pot urmări meciurile din campionatele de fotbal ale Spaniei și Italiei. Contractul pentru drepturile de difuzare acoperă sezoanele 2018 – 2021. 

„Suntem bucuroși să le putem oferi abonaților și telespectatorilor noștri două dintre cele mai spectaculoase campionate de fotbal din lume, La Liga și Serie A. Acestea se adaugă unei oferte bogate de transmisiuni sportive din fotbalul local și internațional, dar și din alte discipline iubite de telespectatorii români – tenis feminin și masculin, handbal, volei – care asigură Digi Sport poziția de lider al televiziunilor de sport din România”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Grupului Digi|RCS&RDS.

Până în 2021, Digi Sport, cel mai urmărit canal sportiv din România, transmite, în exclusivitate, 50 de turnee WTA pe an, unde Simona Halep, numărul 1 mondial, scrie istoria tenisului, alături de Mihaela Buzărnescu, Sorana Cârstea, Irina Begu, Monica Niculescu și Ana Bogdan, aflate între primele 90 de jucătoare ale lumii. Acestor transmisiuni li se adaugă meciurile din Cupa Davis, Fed Cup și ATP 1000 și 500.

În grilele de programe ale Digi Sport, care a împlinit recent 9 ani de emisie, se regăsesc și competiții interne sau internaționale de handbal, baschet, motorsport, oferind telespectatorilor și abonaților Digi o diversitate de emisiuni și transmisiuni sportive greu de egalat.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare