; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

EDIŢIA ANIVERSARĂ A BRD NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY ESTE ÎN DIRECT ŞI ÎN EXCLUSIVITATE LA DIGI SPORT

Digi Sport transmite ediția aniversară BRD Năstase – Ţiriac Trophy

17 April 2015

20 de ani de când în România se organizează Turneul de tenis de la Bucureşti. Sub acest auspiciu stă ediţia din acest an a BRD Năstase-Ţiriac Trophy, care va reuni în Capitală nume mari din circuitul profesionist ATP.

EDIŢIA ANIVERSARĂ A BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY ESTE ÎN DIRECT ŞI ÎN EXCLUSIVITATE LA DIGI SPORT

În perioada 18-26 aprilie, Digi Sport va transmite, în direct şi exclusiv în România, toate meciurile din cadrul Turneului.

Gilles Simon (locul 14 ATP), Ivo Karlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Marcos Baghdatis, Sam Querrey, Lukas Rosol şi Gael Monfils şi-au anunţat deja prezenţa la BRD Năstase-Țiriac Trophy, competiţie ce se va desfăşura în perioada 18-26 aprilie.

Principalul favorit al turneului este jucătorul francez Gilles Simon (numarul 13 ATP), triplu campion la București în 2007, 2008 și 201. El este secondat de Gael Monfils, locul 18 mondial. În acest an, Monfils are un bilanţ de 12 victorii şi 5 înfrângeri, necâştigând încă niciun titlu. Gael a participat şi la ediţia din 2014 a competiţiei, dar a abandonat în semifinale.

Şi tenismenii români sunt aşteptaţi să reconfirme la Turneul de la Arenele BNR. Horia Tecău, campionul BRD Năstase Ţiriac Trophy la dublu în 2012, 2013 și 2014, şi Florin Mergea vin la Bucureşti, alături de partenerii lor. Tecău îşi apără titlul câştigat anul trecut alături de Jean-Julien Rojer. În 2015, cei doi un titlu cucerit la Rotterdam și o finală disputată la Sydney. Florin Mergea a reuşit, în acest an, alături de partenerul său, Dominic Inglot, două victorii istorice în faţa fraţilor Bob și Mike Bryan. Câte un wild card din partea organizatorilor au primit şi finaliştii Digi Juniors Cup, turneu care s-a disputat perioada 14-17 Aprilie, în avanpremiera Turneului de la Bucureşti.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare