; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Paducel 3

Digi Life lansează seria de minidocumentare „Vraci, secrete și rețete”

31 August 2016

„Vraci, secrete și rețete' este o serie de minidocumentare, pe care Digi Life o lansează în premieră sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 21.55.

[Not a valid template]

Este vorba despre o serie de 20 de minidocumentare, producție proprie, care aduce în prim plan lumea miraculoasă și beneficiile plantelor medicinale, a căror tradiție datează din vremea dacilor. „Vraci, secrete și rețete' ne invită să descoperim atât efectele terapeutice, cât și tradiții, indivizi sau comunități care trăiesc de pe urma plantelor, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21.55, la Digi Life.

Omul modern, urban, e din ce în ce mai preocupat de întoarcerea la natură. „Naturismul' a devenit dintr-un trend, un mod de viață. Și, cu toate astea, există multe plante miraculoase care au fost uitate și care merită să fie cunoscute, cum ar fi mătrăguna, lumânărica, laptele câinelui, măselarnița sau pelinul.

Fiecare episod din „Vraci, secrete și rețete' este dedicat unei plante medicinale. Cum și când se culege, de unde, la ce poate folosi, dacă are și un nume diferit și haios, cum se consumă și ce se prepară din ea, ce valoare terapeutică are, care sunt eventualele efecte secundare, ce restricții avem în consumare? Sunt doar câteva întrebări la care veți găsi răspunsurile urmărind seria de minidocumentare de la Digi Life.

Fiecare episod are o durată de 5 de minute şi va putea fi urmărit sâmbăta și duminica, de la 21.55.

Save

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare