Homepage  / Televiziune

DIGI lansează noul pachet TV Digital SkyShowtime. Cât costă noul abonament

DIGI lansează noul pachet TV Digital SkyShowtime. Cât costă noul abonament

de Roxana Mirea,

Compania Digi a lansat un nou pachet de televiziuni. Digital SkyShowtime va include aplicația de streaming SkyShowtime și cele două canale liniare, SkyShowtime 1 (poziția 110) și SkyShowtime 2 (poziția 111). Iată cât costă noul abonament TV.

DIGI lansează noul pachet TV Digital SkyShowtime 

  • DIGI își extinde portofoliul de servicii și anunță introducerea pachetului TV, Digital SkyShowtime, care va include aplicația de streaming SkyShowtime și cele două canale liniare premium, în format HD,  SkyShowtime 1 (poziția 110) și SkyShowtime 2 (poziția 111);
  • Oferta este valabilă atât pentru abonații noi, cât și pentru utilizatorii existenți ai serviciului TV digital și poate fi accesată online, pe DIGI.ro, în magazinele DIGI, prin apel la serviciul Relații Clienți sau prin intermediul reprezentanților de vânzări.

Începând din 12 august 2024, DIGI îmbunătățește experiența de divertisment și propune un nou abonament TV care, pe lângă cele 180 de canale digitale incluse, oferă acces la cele două posturi premium SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD, și la platforma de streaming SkyShowtime, totul la un preț de 38 lei/lună. Astfel, clienții DIGI care dețin deja serviciul de televiziune digitală (30 lei/lună) și optează pentru un upgrade la pachetul Digital SkyShowtime, vor achita un cost suplimentar de doar 8 lei/lună pentru a beneficia de întregul portofoliu SkyShowtime.

Cu abonamentul TV Digital SkyShowtime, utilizatorii noi și existenți se vor bucura de un conținut diversificat și vor putea urmări cele mai recente și aclamate lansări cinematografice, realizate de celebrele studiouri de film Paramount Pictures și Universal Studios. 

În plus, vor putea viziona titluri importante ale unor seriale noi și exclusive, precum și o selecție de programe originale locale, alături de toate cele cinci sezoane ale seriei globale de anvergură Yellowstone și spin-off-urile sale 1883 și 1923, A Gentleman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, HALO (sezoanele 1-2), Mayor of Kingstown (sezoanele 1-3), Mission: Impossible – Dead Reckoning, Oppenheimer, PAW Patrol: The Mighty Movie, Star Trek: Discovery (sezoanele 1-5), The Family Stallone (sezoanele 1-2), Trolls Band Together, seria originală SkyShowtime The Envoys/ Los Enviados (sezoanele 1-2), The Tattooist of Auschwitz, Veronika și viitoarea apariție a The Day of the Jackal.

SkyShowtime găzduiește, de asemenea, o colecție impresionantă de filme românești, printre care amintim: Dragoste pe muchie de cuțit; Încă două lozuri; Miracol; Nunți, botezuri, înmormântări; trilogia Pup-o, mă! și Evadarea perfectă, disponibile pentru abonații Digital SkyShowtime.

Oferta poate fi activată pe site-ul DIGI.ro, din pagina principală sau din contul de client, cât și în punctele de prezență DIGI, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton