; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Grace de Monaco

Digi Film va difuza 4 filme ce au făcut furori la cinema în acest an

31 October 2014

Luna noiembrie debutează cu mari premiere de televiziune la Digi Film. Liam Neeson, Nicole Kidman şi Arnold Schwarzenegger îşi dau întâlnire, la început de noiembrie, pe canalul de film din portofoliul RCS&RDS. Digi Film prezintă, în premieră de televiziune în România, 4 producţii ce au făcut furori la cinema în acest an.

Lansat în primăvara lui 2014 pe marile ecrane, „Non-Stop', filmul de acţiune în care Liam Neeson interpretează rolul unui fost ofiţer de poliţie, devenit alcoolic după moartea fiicei sale, şi care lucrează acum ca ofiţer de securitate pentru liniile aeriene, are premiera pe micile ecrane din România la Digi Film, duminică, 2 noiembrie, de la ora 20.00.

Grace de Monaco

Seria premierelor de televiziune continuă luni, 3 noiembrie, de la ora 20.00, cu „Grace de Monaco'. Filmul autobiografic ce spune povestea actritei Grace Kelly, devenită prinţesa Grace de Monaco, care a rulat la cinema în aceasta vară, vine acum şi pe micul ecran. După ce a renunţat la luminile reflectoarelor de la Hollywood, Grace (Nicole Kidman) trebuie să fie mamă, amfitrioană, femeie de societate şi soţia unui bărbat autoritar, interpretat de Tim Roth, care tocmai se confruntă cu o criză politică fără precedent, tocmai când ei i se oferă şansa de a reveni pe marele ecran.

Seria peliculelor care au spart box office-ul continuă duminică, 9 noiembrie, de la ora 20.00, cu Mud', un film cu Reese Witherspoon şi Matthew McConaughey în rolurile principale. Iar „Zece', filmul de acţiune care a debutat în 2014 pe marile ecrane, cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal, poate fi urmărit miercuri, 5 noiembrie, de la ora 20.00, la Digi Film.

Şi tot în luna noiembrie, la Digi Film, poate fi urmărit, în premieră în România, filmul lunii, „Divergent'. Pelicula a reuşit să strângă, în doar câteva săptămâni de la lansare, 732 de milioane de dolari, iar producătorii pregătesc a doua parte. Filmul poate fi urmărit pe 16 noiembrie, de la ora 20.00, pe Digi Film.

„Gardienii destinului' (The Adjustment Bureau), „Cum s-o dai să fie bine?' (Dilemma), „Matinal cu scandal' (Morning Glory), „Dacă aș fi..tu!' (The Change-Up), sunt doar câteva dintre titlurile lunii noiembrie, la Digi Film.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare