; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Digi Animal Club_Lala

Digi Animal World va avea o emisiune producţie proprie, “Digi Animal Club”

18 September 2014

Digi Animal World lansează în această toamnă prima emisiune, producţie proprie, dedicată iubitorilor de animale, denumită Digi Animal Club, prezentată de Bogdan Uritescu. Prima ediţie a emisiunii va debuta în data de 21 septembrie, la ora 17:45 şi va fi difuzată în fiecare duminică, la aceeaşi oră.

Digi Animal Club este o emisiune de divertisment, cu conţinut informativ-educativ în centrul căreia se află necuvântătoarele şi este dedicată copiilor, părinţilor şi bunicilor.

Telespectatorii vor urmări în prima parte a emisiunii un film documentar despre animale, urmând ca în partea a doua să urmărească show-ul interactiv dintre moderator şi invitatul special.

Digi-Animal-Club_Lala

În prima ediție a emisiunii vom lansa o provocare: Putem noi, oamenii, să depășim granițele comunicării? Putem să vorbim cu „necuvântătoarele'? Telespectatorii vor vedea cum pot pătrunde în mintea animalelor și cum pot înțelege ce spun din priviri sau din postura corpului. Totodată vor afla cum să relaționeze mai bine cu ele din filmul documentar „Ce spun animalele'. După film, Bogdan Uritescu va discuta despre aceleași bariere de comunicare: suntem oare atât de buni comunicatori pe cât credeam? Invitata specială a ediției este LALA, un papagal Ara.

Digi-Animal-Club---Delfini

Cea de-a doua ediţie invită publicul la Delfinariul din Constanța unde acesta va trăi o experiență subacvatică alături de îndrăgiții delfini, CHEN-CHEN și NI NI. Telespectatorii vor afla cum se trăiește, cum se iubește și cât de distractivă e viața la câteva leghe sub mări, urmărind filmul „Viaţa secretă a delfinilor'.

Câinele, cel mai bun prieten al omului, va fi adus în prim plan în ediţia a treia a Digi Animal Club.

Nici pisicile nu sunt lasate în umbră de emisiunea Digi Animal Club. Animale iubite și venerate încă din Egiptul Antic, pisicile, cu aerul lor aristocrat au pus stăpânire pe casele și viețile a milioane de oameni. Chiar și în aceste condiții, comportamentul lor este încă un mister pentru oamenii de știință. Filmul documentar “Secretele pisicilor” îi va ajuta pe telespectatori să înteleagă mai mult aceste animale. Aceștia îl vor putea cunoaște pe Figaro, un motan năzdrăvan, dar și un pui din rasa ragdoll.

Digi-Animal-Club---Pisici

Noutatea şi ineditul se regăsesc în prima emisiune a postului Digi Animal World. Iubitorii de animale vor putea descoperi care este cel mai nou animal de companie din categoria celor exotice.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare