; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Digi 24 îți oferă toate informațiile legate de votul de azi

09 December 2012

9 decembrie este cea mai importantă zi a sfîrșitului de an, ziua în care 18.248.414 români sunt așteptați la urne pentru a-și alege reprezentatul în Parlamentul României. Digi24 este singura televiziune de știri care prezintă, imparțial, fără partizanat politic, pe parcursul întregii zile toate informațiile legate de acest scrutin.

Primele știri ale zilei le aduce, la ora 06.00 Cătălin Petre, apoi de la 07.00 la 10.00, Ioana Țigănila ia pulsul secțiilor de votare. Alice Iacobescu intră în legătură directă cu corespondenții Digi24 din întreaga țară, între 11.00 și 13.00, și le aduce celor de acasă toate informațiile de care au nevoie.

De la 13.00 Andrei Tomescu îi învită pe telespectatori la o discuție despre alegerile lor și modul în care le afectează acestea viața, despre aspiranții la fotoliile parlamentare, despre stadiul votării, iar de la ora 15.00 Timea Bereczki preia ștafeta știrilor Digi24.

Principalul Jurnal al zilei, cel de la ora 19.00, este prezentat de Adriana Muraru. Corespondenții Digi24 din București și din țara, aflați la Birourile electorale, sediile partidelor sau secțiile de votare, vor vorbi despre ziua în care românii aleg pentru viața lor, ziua în care își aleg reprezentanții în Parlamentul României.

De la ora 20.00 până la miezul nopții Cosmin Prelipceanu, Sanda Nicola, Luca Niculescu, Emil Hurezeanu și invitații lor vorbesc, într-o ediție specială, la Digi24, despre ce înseamnă aceste alegeri parlamentare pentru destinul României, prezintă primele rezultate ale sondajelor după închiderea urnelor și dezbat teme importante pentru români.

De la ora 24.00 Teodora Ghenciu îi ține la curent pe cei de acasă, pas cu pas, cu tot ce se întâmplă pe scena politică românească după aflarea primelor rezultate parțiale. În cursul nopții, până luni dimineața, la Digimatinal, Simona Țăranu și Oana Zamfir vor prezenta ediții speciale ale jurnalelor de știri dedicate alegerilor parlamentare din România.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare