; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

În Săptămâna Luminată, Digi24 spune Poveştile credinţei

Digi 24 intră în topul posturilor libere la retransmisie

05 February 2014

Digi24HD, singura televiziune de ştiri care emite full HD, a intrat în lista must carry. CNA a introdus postul pe lista televiziunilor care trebuie preluate obligatoriu de către toate companiile de cablu.

Companiile de cablu trebuie să facă schimbările în maximum 30 de zile de la data publicării listei pe site-ul CNA.

Potrivit articolul 82 din Legea Audiovizualului „orice distribuitor care retransmite servicii de programe prin reţele de comunicaţii electronice, cu excepţia celor care utilizează exclusiv spectrul radio, are obligaţia să includă în oferta sa serviciile de programe ale Societăţii Române de Televiziune destinate publicului din România, precum şi alte servicii de programe, libere la retransmisie şi fără condiţionări tehnice sau financiare, ale radiodifuzorilor privaţi, aflaţi sub jurisdicţia României, în limita a 25% din numărul total de servicii de programe distribuite prin reţeaua respectivă, precum şi serviciile de televiziune a căror obligativitate de retransmitere este stabilită prin acorduri internaţionale la care România este parte. Criteriul de departajare pentru radiodifuzorii privaţi este ordinea descrescătoare a indicelui anual de audienţă.'

Digi24HD a fost lansat pe 1 martie 2012, de către compania RCS&RDS, cel mai important operator de telecomunicaţii din România. Digi 24HD este o televiziune de ştiri care le propune telespectatorilor un program echilibrat, imparţial, care pune informaţia înaintea opiniei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare