; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Citeşte un interviu altfel cu Luca Niculescu

Digi 24 îşi lansează grila de toamnă: „Bonton” și „Imparțial” revin la tv

29 August 2014

Cultură, diplomaţie, reportaj, film, sănătate, bune maniere, dezbatere de marcă, recomandări gastronomice, ultimele noutăţi din IT şi domeniul auto precum şi o invitaţie în lumea minunată a copilăriei. Toate se vor regăsi, la debut de toamnă, în emisiunile Digi24 HD, difuzate în fiecare week-end.

Noul sezon al emisiunii La Volan', difuzată sâmbăta, de la 10.30, îi aduce în prim plan pe Sorana Cîrstea şi Horia Tecău. Cuplul „mixt' din tenisul românesc a testat noile modele BMW şi fiecare a destăinuit cum îşi alege maşina.

“Îmi plac maşinile mari, să încap în ele, şi de asemenea îmi plac şi maşinile electrice”, spune Horia Tecău.

doroftei 3

Dacă celor mari le plac maşinile, pentru cei mici Digi24 HD a pregătit un nou sezon de informaţii utile, reportaje si interviuri amuzante, toate adunate in emisiunea Jurnal pentru copii', prezentată de Miruna. În prima ediţie invitaţi sunt Nicole Cherry si Leonard Doroftei.

dana gont

Din 31 august, de la 17.30, debutează şi un nou sezon de…bune maniere. Dana Gont şiBonton' revin cu poveşti despre oamenii care schimbă lumea în care trăim şi vorbesc despre gesturi mici cu efecte mari. Prima ediţie ia startul cu o călătorie civilizată şi caritabilă … în „taxiul cu bomboane'.

„Din interior', emisiunea de reportaj a Digi24 HD, a pregătit pentru această toamnă noi anchete jurnalistice documentate şi realizate profesionist. În prima ediţie, difuzată pe 31 august, de la ora 22.30, îi cunoaştem pe moştenitorii elitelor politice româneşti şi învăţăm de la ei lecţii preţioase despre nobleţe, curaj şi demnitate.

Calea spre diplomaţie, mai ales prin prisma ultimelor evenimente internaţionale, se dovedeşte a fi una greu de urmat. În această toamnă Digi24 HD continuă să vorbească despre diplomaţie la „Paşaport diplomatic'. Noul sezon debutează cu o exclusivitate – realizatorul emisiunii, Balazs Barabas, a mersde o parte şi de alta a graniţei dintre Israel si Fâşia Gaza şi le oferă telespectatorilor un reportaj realizat în zona de război.

„Sănătatea e mai bună decât toate', spune un vechi proverb românesc. Echipa emisiunii “Tinereţe fără bătrâneţe” este pregătită şi în acest nou sezon să vină în întâmpinarea celor care caută informaţii legate de starea lor de sănătate. Izabela Pănescu propune, în această duminică, de la 13.30, o dezbatere deschisă despre infertilitate, şi îl are alături pe doctorul grec Konstantinos Pantos, cel care a adus pe lume 26.000 de copii prin fertilizare in vitro, în cei 30 de ani de experienţă.

 

 

Luca Niculescu

Luca Niculescu revine şi el, la început de toamnă, la Digi24 HD, cu un nou sezon Imparţial'. Emisiunea îşi propune câteva schimbări şi vrea să meargă dincolo de eveniment, dincolo de actualitatea imediată, dincolo de declaraţiile la ,,cald”.

„Vom continua să privim faptele şi oamenii din mai multe unghiuri, să oferim mai multe faţete ale unui eveniment. Informaţii, analize, opinii şi invitaţi de prima-mână, este ceea ce ne propunem să oferim telespectatorilor Digi24 în fiecare duminică', spune Luca Niculescu.

În prima ediţie invitaţi sunt filozoful Gabriel Liiceanu şi istoricul Lucian Boia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare