; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Maxim mic

Digi 24 anunță ultima dezbatere electorală înainte de alegerile locale

31 May 2016

Ultimele estimări preelectorale pentru Primăria Capitalei se pot vedea joi, 2 iunie, de la ora 20.00, în emisiunea „Proiect de ţară', de la Digi 24.

Radu Maxim

Sondajul IRES (Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie) la comanda Digi 24 va arăta preferinţele bucureştenilor în privinţa viitorului primar general al Capitalei. Rezultatele vor fi anunţate în direct şi în premieră de Radu Maxim, în emisiunea „Proiect de ţară', în faţa tuturor candidaţilor, invitaţi în studioul Digi 24.

Digi 24 a difuzat timp de 10 săptămâni, „Proiect de ţară', o serie de emisiuni de dezbatere electorală care s-au desfăşurat în Bucureşti şi în cele opt staţii locale – Craiova, Iaşi, Galaţi, Timişoara, Oradea, Braşov, Constanţa şi Cluj. Pe parcursul campaniei, Radu Maxim a discutat cu aspiranţi la postul de primar din peste 40 de oraşe.

Alegerile locale din acest an se desfaşoară duminică, 5 iunie, românii din ţară sunt aşteptati la urne pentru a-şi alege primarii, consilierii locali şi consilierii judeţeni. Scrutinul va avea loc într-un singur tur, iar votarea începe la ora 7 şi se încheie la ora 21.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare