; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin dumitrescu dieta

Dieta minune a lui Florin Dumitrescu. Cum a reușit juratul de la „Chefi la cuțite” să slăbească 6 kilograme

30 March 2021

Pentru că a ajuns la 94  de kiglograme, Florin Dumitrescut a început determinat o dietă care îl va ajuta să slăbească.

Juratul „Chefi la cuțite' susține că a început să mai dea jos din kilogramele în plus în primul rând din cauza problemelor cu care se confruntă la coloană, greutatea punând presiune mai ales pe zona lombară.

Florin a început dieta cu o săptămână în care felul principal din fiecare zi a fost varza. Astfel, Chef-ul a reușit să slăbească 6 kilograme în doar o săptămână. În data de 10 martie, juratul de la Antena 1 a anunţat că reîncepe dieta cu varză, pe durata a 21 de zile. 

„V-am promis un update cu cântarul. Săptămâna trecută aveam 94.4, acum am 88.4. Momentan, e bine. Când ajung la 82 de kg pot să încep să fac sport, după ce iau presiunea de pe articulaţii şi zona lombară', a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram. 

Nu este prima data când Florin Dumitrescu apelează la această dietă cu varză:

„Toată perioada asta de pandemie şi multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 şi ceva de kilograme şi mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soţia depune efort când mă îmbrăţişează şi atunci…', a mărturisit acum ceva vreme juratul de la 'Chefi la cuţite'. 

După prima săptămână bazată pe varză, Florin a introdus în cea de-a doua săptămână de dietă și pieptul de pui. Cu toate acestea, juratul a dorit să-și atenționeze urmăritorii că dieta sa nu este printre cele mai sănătoase metode de a slăbi.

Citește în galeria foto atenționările date de Florin Dumitrescu cu privire la dieta sa minune:

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare