; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex velea

Dieta de vară a lui Alex Velea pentru un abdomen de invidiat

11 July 2018

Alex Velea este apreciat nu doar pentru muzica sa, dar și pentru modul în care arată. De-a lungul timpului toată lumea a fost curioasă cum reușește artistul să se mențină în formă având un program extrem de încărcat.

 

Alex a făcut o adevărată pasiune pentru sala de forță, fapt care s-a văzut prin dezvoltarea musculaturii într-un mod armonios. Pentru el nu doar sportul, ci și dietă este extrem de importantă și, odată cu schimbarea anotimpurilor, intervin și modificările în alimentație.

Vara nu-i că iarnă, de aceea și obiceiurile culinare' se schimbă odată cu creșterea temperaturii. Consum ceva mai multe salate cu carne evident… nu mai mănânc aceeași cantitate de carbohidrați (orez sau ovăz). Ovazul de dimineață l-am înlocuit cu omletă. În rest… muzică, dans, tatuaje și înghețată :). Încerc să ajung măcar de 3 ori pe săptămâna la antrenament (în sala), iar când nu am timp sau sunt plecat în țară pentru a concerta fac clasicele flotari, abdomene și genoflexiuni care sunt . Motto: Nu postăm până nu ne pompam!!!', a declarat Alex despre dieta sa de vară.

 

În prezent artistul pregătește noi piese, la sfârșit de săptămâna se află în deplasări pentru concerte, iar în timpul liber reușește să îmbine armonios activitățile sportive cu cele petrecute alături de Antonia și cei doi copii pe care îi au împreună.

Alex Velea s-a făcut remarcat în industria muzicală datorită talentului sau, fiind un artist complex și complet. Timbrul sau special, dar și abilitățile de compozitor, la care se adaugă show-ul pe care îl face pe scenă și felul în care dansează, au făcut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea', „Secret', „Când noaptea vine', „Minim doi', „E marfă tare' și „Din vina ta'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare