Homepage  / Vedete româneşti

Dietă de vacanță! Ce alimente consumă Andreea Raicu pe plajele din Corfu

Dietă de vacanță! Ce alimente consumă Andreea Raicu pe plajele din Corfu
17

de Cătălina Matei,

Andreea Raicu este într-o formă de invidiat. Dincolo de genele bune, exercițiile fizice, grija pentru alimentație reprezintă un aspect extrem de important pentru fostul model. Chiar și în vacanță!

Andreea Raicu respectă dieta și în vacanță

Aflată într-o altă vacanță, de data aceasta în Corfu, Grecia, Andreea Raicu se bucură din plin de apa mării, dar și de gastronomia locului. Fosta prezentatoare TV a vorbit într-o postare pe contul său de Instagram despre dieta pe care o adoptă în timpul vacanțelor. Ce alimente consumă Andreea Raicu în concediu?

What I eat in a day – holiday edition. Dieta nu există în vacanţă, dar echilibrul şi starea de bine ar trebui să primeze oricând”, și-a început Andreea postarea.

Andreea-Raicu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Iar apoi a detaliat:

De aceea oriunde m-aş duce şi oricâte tentaţii aş avea în faţă, sunt câteva reguli de la care nu mă abat niciodată:

1) La mic dejun trebuie să am curcubeu în farfurie. Gust din toate fructele proaspete (le combin cu migdale şi nuci) şi-mi iau energie şi vitamine pentru toată ziua, oricâte ture de piscina aş da…

2) La prânz mă joc cu mai multe opţiuni: ceviche, salata mare cu de toate, fructe de mare pe grătar… depinde ce-mi face cu ochiul.

3) Cina ar trebui să fie cea mai light pentru ca somnul de vacanţă e atât de dulce şi nu vreau să-l stric punându-mi corpul să lucreze peste program pentru o digera mese grele.

Dacă e să rămâi cu un singur lucru din tot ce ţi-am spus mai sus, acela ar fi să-ţi asculţi corpul. Eu nu-mi impun nimic cu stricteţe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine.

Sigur că o să-mi iau o îngheţată dacă am chef (deşi ştiu că lactoză nu-mi prieteste deloc), sigur că mai gust nişte tzatziki cu pâine (deşi glutenul e no-go pentru mine), dar am mereu grijă să fac totul cu moderaţie”.

Cine vrea să-și petreacă vacanța umflat, balonat, moleșit și cu crampe? Eu clar nu”, și-a încheiat vedeta postarea.

andreea-raicu-dieta-vacanta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 17

Andreea Raicu și-a etalat corpul la piscină

Într-o altă postare pe contul său de Instagram, Andreea Raicu a publicat un video în care vedete apare într-un costum de baie, la piscină. Modelul ales i-a pus perfect în valoare corpul bine lucrat.

Iar într-un alt video, o putem vedea pe Andreea meditând direct pe plajă, la primele ore ale dimineții. De altfel, și mesajul care însoțește postarea începe cu o invitație la meditație.

Unii oameni pot să primească un câmp întreg de trandafiri și ei văd doar spinii. Alții pot să primească o singură buruiană și ei vad frumusețea florii de câmp. Percepția este fundamentul recunoștinței. Și recunoștinta este fundamentul fericirii.

N-o spun eu, ci o spun studiile care au demonstrat că atunci când simți și exprimi recunoștința, creierul tau se inundă cu dopamină (hormonul fericirii).

Pentru vacanța asta minunată, chiar dacă aproape s-a încheiat. Voi păstra în inima ce am trăit aici și mă voi hrăni multă vreme cu energia și calmul acestui loc minunat”, a scris Andreea Raicu.

Foto: Instagram; Facebook

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton