; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

32582470 0 image a 21_1598831895932

Dieta cu care actrița Rebel Wilson a reușit să slăbească 27 de kg

29 January 2021

Dacă noi toți am reușit în carantină, dar și de Sărbători să mai punem câteva kilograme în plus nu este cazul lui Rebel Wilson (40 de ani). Actrița din „Ticăloasele' (2019) are o voință de fier! Într-un an de zile aceasta a reușit să slăbească 27 de kilograme.

 

Planurile lui Rebel Wilson au început din ianuarie anul trecut, când actrița a anunțat că 2020 va fi „anul sănătății'. Pentru noua siluetă, Rebel Wilson și-a schimbat rutina de la A la Z, anunțând pe rețelele de socializare noile schimbări:

„Mi-am pus echipamentul de sport și am început să alerg. Mă hidratez și încerc să evit zahărul și junk food-ul', zicea actrița pe atunci. La sfârșitul lui 2020 aceasta a suținut un video live pe rețelele de socializare unde a povestit despre cum a reușit să slăbească.

Actrița a spus că, pe măsură ce se apropia de 40 de ani, decizia ei de a-și îngheța ouăle a inspirat-o să facă schimbări sănătoase.

„Mă gândeam la fertilitate și aveam ouă de bună calitate în bancă, așa că am spus: «OK, voi face asta, o să am un stil de viață sănătos », a spus ea. Wilson a explicat că este mai dificil pentru ea să slăbească, datorită sindromului ovarian polichistic (SOP), geneticii și luptei cu alimentația emoțională. Potrivit lui Rebel, dieta ei a fost „destul de proastă' în trecut, dar acum se concentrează pe consumul de multe proteine. „Corpul meu răspunde bine la proteine', a spus ea.

Printre altele, Rebel a dezvăluit că mănâncă somon, piept de pui și shake-uri proteice. De asemenea, își urmărește aportul zilnic de calorii. „Din punct de vedere nutrițional, singurul lucru este că încerc să rămân sub 1.500 de calorii din cauza tipului meu de corp”, a spus ea. „Dacă vreau să slăbesc în acea săptămână, trebuie să rămân sub 1.500 în fiecare zi'. 

Secretele dezvăluite de antrenorul actriței

Jono, antrenorul actriței a dezvăluit în timpul unei emisiuni televizate secretul simplu din centrul sesiunilor sale de antrenament cu Rebel Wilson – râsul. Pentru a menține ridicat spiritul și ambiția actriței , antrenorul a spus că încearcă să facă exerciții distractive.

„Trebuie să te bucuri să vii la antrenament. Majoritatea oamenilor renunță pentru că nu le plac țipetele din sala de antrenament și au dreptate pentru că nu despre asta e vorba. Eu și Rebel am râs și ne-am simțit bine la fiecare antrenament', a spus el. Un alt secret al reușitei în ceea ce pivește scăderea în greutate a actrițelor au fost „cheat days', în care ne este permis ca la o masă, o dată pe săptămână, să ne facem poftele: „Susțin echilibrul. Atunci când oamenii aud cuvântul dietă se opresc și cred că trebuie să-și schimbe radical stilul de viață. Nu este vorba despre asta. Este vorba și de a te bucura de micile plăceri ale vieții. Poți ieși în oraș cu prietenii atâta timp cât a doua zi te întorci la drumul stabilit’, a mai declarat antrenorul actriței Rebel Wilson.

Antrenorul a recomandat 45 de minute de exerciții fizice cinci zile pe săptămână, combinate cu o dietă sănătoasă, pentru a obține pierderea în greutate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare