Homepage  / Cinema

„Die, My Love”, un nou film cu Robert Pattinson și Jennifer Lawrence. Ce știm până acum despre proiect, dată de lansare

„Die, My Love”, un nou film cu Robert Pattinson și Jennifer Lawrence. Ce știm până acum despre proiect, dată de lansare
13

de Andreea Hentea,

Robert Pattinson este în negocieri pentru a juca alături de Jennifer Lawrence în thrillerul „Die, My Love”, regizat de Lynne Ramsay. Ce știm despre viitorul film.

Robert Pattinson și Jennifer Lawrence, colegi în thrillerul „Die, My Love”

Robert Pattinson (pe care îl vom vedea la începutul anului viitor în așteptatul „Mickey 17”) este în negocieri pentru a juca în viitorul thriller „Die, My Love”, scrie deadline.com. Dacă va fi distribuit, Robert Pattinson va juca, astfel, pentru întâia oară alături de Jennifer Lawrence, care interpretează rolul principal feminin. Lynne Ramsay („Trebuie să vorbim despre Kevin”, „N-ai fost niciodată aici”) va regiza filmul și va scrie scenariul împreună cu Enda Walsh.

Photocall du défilé Dior lors de la Fashion Week Homme automne-hiver 2023/24 de ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Filmul va fi ecranizarea romanului „Die, My Love” (tradus și la noi, în 2019, cu titlul „Mori, iubitule”) al scriitoarei argentiniene Ariana Harwicz. Scriitoare, scenaristă, dramaturgă și autoare de filme documentare, aceasta are o diplomă în artele spectacolului la Universitatea din Paris și un master în literatură comparată la Sorbona și, așa cum ni se spune în prezentarea cărții, este considerată „un superstar al literaturii latino-americane de astăzi”.

Romanul „Die, My Love” este o poveste plasată într-o zonă rurală din Franța, lângă o pădure misterioasă. Acolo, o mamă tânără se luptă cu depresia postpartum, cu creșterea bebelușului său, cu singurătatea din ce în ce mai apăsătoare și cu fanteziile erotice violente pe care i le trezește unul dintre vecini, în timp ce soțul ei e tot mai absorbit de pasiunea sa pentru astronomie.

German premiere of the film „No hard feelingsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Despre romanul care analizează fanteziile erotice întunecate ale tinerei femei, dar și maternitatea, familia și problemele cuplului, s-a scris că este „ca o sonată de Schubert sau Rahmaninov mixată cu «Stronger Than Me», al lui Amy Winehouse”, iar El País a afirmat că este „o proză care amintește de tehnica Virginiei Woolf, de obsesiile Sylviei Plath și de cruzimea lui Elfriede Jelinek”.

Deocamdată nu se știe ce rol ar urma să joace Robert Pattinson. Filmul îl va avea printre producători pe Martin Scorsese, iar Jennifer Lawrence va fi nu doar vedetă, ci și producătoare, prin compania Excellent Cadaver, pe care a înființat-o în 2018.

În ce proiecte îi vom vedea pe Robert Pattinson și Jennifer Lawrence

Robert Pattinson a avut în ultimii ani o perioadă extrem de solicitantă, începută o dată cu rolul principal din „Tenet” (2020), al lui Christopher Nolan, în care a jucat alături de John David Washington. Actorul a obținu apoi rolul titular din „Batman” (2022), regizat de Matt Reeves.

Cei de la Warner Bros. au fost atât de impresionați de modul în care Pattinson l-a jucat pe celebrul supererou, încât l-au convins să joace și în „Mickey 17” (2024), noul SF al lui Bong Joon Ho („Parazit”, „Expresul zăpezii”), care va intra în cinematografele noastre pe 31 ianuarie 2025. Robert Pattinson își va continua, de asemenea, colaborarea cu regizorul Matt Reeves la „Batman 2”, pe care îl vom vedea în toamna anului 2026.

Printre proiectele lui Jennifer Lawrence se numără drama lui Paolo Sorrentino „Mob Girl”, a cărei eroină e o femeie care, după ce ani de zile a fost iubita unui mafiot, devine informatoare a poliției și martor principal împotriva familiei acestuia, „Why Don’t You Love Me?”, ecranizarea romanului grafic al lui Paul B. Rainey, și „Sue”, biografia renumitei impresare hollywoodiene Sue Mengers, care i-a avut printre clienți pe Candice Bergen, Michael Caine, Faye Dunaway, Gene Hackman, Barbra Streisand și mulți alții. Filmul va fi regizat de Paolo Sorrentino și Morgan Spurlock.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton