; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diddy nu a putut intra la propria petrecere

14 July 2010

Rapperul Diddy a fost întors din drum când se pregătea să intre la o petrecere organizată de el cu ocazia Zilei Independenţei, pentru că paznicul de la intrare nu l-a recunoscut, anunţă femalefirst.co.uk

„Petrecerea a fost atât de nebună încât nici nu am reuşit să intru. Au apărut 10.000 de oameni. Şi eram aşa pregătit să petrec!', spunea mogulul muzical.

Potrivit unui martor ocular, rapperul nu a fost împiedcat să intre de mulţimea adunată la evenimentul din New Jersey, ci de un agent de securitate adormit care nu l-a recunoscut.

„Unii dintre paznici erau atât de ameţiţi încât nu ştiau cine este Diddy şi au refuzat să-l lase înăuntru, deşi el trebuia să distreze invitaţii.

Diddy, pe numele său adevărat Sean Combs, este renumit pentru petrecerile extravagante pe care le organizează. Pe 4 noiembrie 2009, când a împlinit 40 de ani, rapperul a cheltuit 3 milioane de dolari pentru a-şi serba ziua de naştere. Cântăreţii Jay-Z, Nelly şi Bono şi actorul Denzel Washington s-au aflat printre cei 500 de invitaţi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare