; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DiCaprio şi Lively, weekend romantic în Italia

24 May 2011

Festivalul de Film de la Cannes s-a încheiat, dar Leonardo DiCaprio şi noua sa iubită, Blake Lively, au continuat să cutreiere Europa. Duminică, 22 mai, cuplul a fost văzut în staţiunea italiană Portofino.

Leonardo DiCaprio (36 de ani) nu se dezice de reputaţia de cuceritor şi se pare că a trecut cu bine peste despărţirea de Bar Refaeli (25 de ani).

Starul din „Începutul' (2010) şi-a găsit refugiul în braţele actriţei Blake Lively (23 de ani), alături de care a fost văzut weekendul trecut în staţiunea italiană Portofino.

Potrivit unei surse, actorii nu doreau să fie recunoscuţi:

„Ea purta o pălărie albă, iar el o şapcă. Amândoi aveau ochelari de soare. Se plimbau împreună şi arătau ca un cuplu'.

Leonardo DiCaprio a cunoscut-o pe Blake Lively la sfârşitul anului trecut, în cadrul audiţiilor pentru noua adaptare cinematografică a romanului „The Great Gatsby', publicat de F. Scott Fitzgerald în 1925.

Deşi actriţa Carey Mulligan (25 de ani) a fost aleasă s-o interpreteze pe Daisy Buchanan în noul film, Carey Mulligan a cinat cu Leonardo DiCaprio şi cu regizorul Baz Luhrmann.

O sursă spunea: „Blake este exact genul lui Leo. Îi plac blondele cu picioare lungi care zâmbesc larg.

Înainte de relaţia de şase ani cu Bar Refaeli, Leonardo DiCaprio s-a mai întâlnit, în perioada 2002-2005, cu supermodelul brazilian Gisele Bundchen (30 de ani).

În schimb, Blake Lively a stat trei ani cu Penn Badgley (24 de ani), colegul ei din serialul „Gossip Girl: Intrigi la New York', de care s-a despărţit în septembrie 2010.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare