; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DiCaprio îl consolează pe Pattinson după despărţire

DiCaprio îl consolează pe Pattinson după despărţire

10 June 2013

Leonardo DiCaprio – care, la cei 38 de ani ai săi, are o reputaţie de mare cuceritor – vrea să îl ajute pe Robert Pattinson (27 de ani) să treacă mai uşor peste despărţirea de Kristin Stewart, iubita lui din ultimii 4 ani şi colegă în seria „Amurg'.

Leonardo DiCaprio l-a invitat pe Rob să-şi petreacă toată vara la Miami cu el drept prieten dispus să îi ridice moralul.

Potrivit unor surse citate de „The Sun', Pattinson nu este foarte binedispus în ultima vreme, deşi imediat după despărţire părea de-a dreptul fericit.

„Umblă aiurea prin Los Angeles şi-şi face veacul pe canapelele prietenilor. Rob este genul care are iubite pe termen lung, nu-i place să se joace.

Leo l-a sunat, i-a spus să se radă, să-şi pună nişte haine drăguţe şi să închirieze o vilă lângă a lui, în Miami, pe perioada verii. I-a spus lui Rob că e prea tânăr să se aşeze la casa lui. Ştie că Rob se simte mizerabil în Los Angeles, unde sunt prea multe amintiri cu Kristen. DiCaprio e încă în Europa, dar se întoarce curând şi e decis să îi facă lipeala lui Rob cu una dintre manechinele pe care le are el în agenda sa de telefon.'

Şi, ohooo, are multe!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare