; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diane Keaton a fost bulimică cât s-a iubit cu Woody Allen

16 November 2011

Actriţa Diane Keaton (65 de ani) a povestit recent că a suferit de bulimie timp de câţiva ani, în timpul relaţiei ei cu regizorul Woody Allen (75 de ani), cu care s-a iubit în 1971-1975, scrie Femalefirst.co.uk

Keaton a povestit, în cartea sa autobiografică „Then Again: A Memoir' (recent publicată) că „bulimia depăşea puterea dorinţei mele pentru Woody. Patetic, dar adevărat'.

Tânăra actriţă a început să aibă probleme alimentare în 1968, când avea 22 de ani şi i s-a cerut să slăbească cinci kilograme pentru un rol în spectacolul „Hair' de pe Broadway.

„Era un truc pe care îl puteai face. E o boală îngrozitoare. Urâtă şi îngrozitoare', explică Diane, care mânca pe atunci enorm de mult: la micul dejun înfuleca 12 brioşe, o omletă cu şuncă (din trei ouă), clătite şi patru pahare de ciocolată cu lapte; seara bea o sticlă mare de suc şi mânca o găleată de Kentucky Fried Chicken, câteva porţii de cartofi prăjiţi şi multe dulciuri diverse.

Allen nu a bănuit că iubita lui are probleme, dar a simţit cât de nesigură este şi a trimis-o la un psiholog, pe care actriţa l-a văzut apoi timp de un an şi jumătate. Abia după ceva timp, când avea 25 de ani, Keaton a scăpat de bulimie şi a reînceput să mănânce normal.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare