Homepage  / Televiziune

Diandra, concluzii după participarea la emisiunea „Insula Iubirii”. Legătura cu Andrei a schimbat-o radical: „A fost o experiență zdruncinantă”

Diandra, concluzii după participarea la emisiunea „Insula Iubirii”. Legătura cu Andrei a schimbat-o radical: „A fost o experiență zdruncinantă”
15

de Cristina Țapu,

„Insula Iubirii” a ajuns la final, iar ispitele și concurenții au revenit la viața de zi cu zi. Telespectatorii sunt curioși să afle cum s-a schimbat viața acestora după experiența din Thailanda. Prezentă la difuzarea finalei într-un local din București, ispita Diandra a oferit declarații despre lecțiile pe care le-a învățat datorită emisiunii.

Ce lecție a învățat Diandra după participarea la emisiunea „Insula Iubirii”

Diandra este ispita care l-a cucerit iremediabil pe Andrei, soțul Cristinei, în timpul emisiunii Insula Iubirii. Cu toate acestea, deși cei doi s-au apropiat pe insulă, s-au sărutat, ba chiar au dormit în același pat, odată reveniți în România, relația lor nu a avut o continuitate, cu toate că între ei au mai avut loc întâlniri. După încheierea filmărilor, Andrei și Cristina s-au despărțit, iar Andrei ar fi încercat să formeze un cuplu cu cea care l-a cucerit în Thailanda, însă legătura dintre ei nu a fost una de durată.

Prezentă la difuzarea finalei Insula Iubirii, pe 28 august, într-un local din Capitală, Diandra a fost întrebată ceum s-a schimbat viața sa după experiența pe care a trăit-o în Thailanda. Ispita susține că emisiunea a ajutat-o să înțeleagă mai bine comportamentul oameilor, precum și modul în care acțiunile îi afecetează pe cei cu care interacționează.

Diandra MogaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„A fost o experiență zdruncinantă, dar în sensul bun. Te transformă o experiență de genul acesta și te face să descoperi mai multe lucruri despre tine, în primul rând. Depinde și din ce postură mergi. Dacă mergi din postura de ispită, cu siguranță poți să îți dai seama și să vezi o perspectivă din exterior asupra relațiilor și asupra a ceea ce credeai tu, poate, despre căsnicii sau cum stau lucrurile pe termen lung între parteneri. Lecția pe care am învățat-o în urma emisiunii este ce înseamnă respectul, comunicarea deschisă”, a povestit Diandra.

Diandra consideră că experiența trăită a fost una transformatoare, în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult decât atât, ispita este de părere că datorită întâmplărilor pe care le-a trăit în Thailanda în prezent este o versiune mai bună a sa și știe mai bine ce-și dorește de la bărbatul care îi va fi alături.

„Am devenit o versiune mai bună a mea, o versiune mai fermă, mai stăpână pe sine, mai hotârtă și mai convinsă decât înainte de ceea ce își dorește de la un bărbat și de la o relație”, a declarat Diandra, conform Spynews.ro.

Cristina, noi dezvăluiri după finala emisiunii „Insula Iubirii”

După finala Insula iubirii, Cristina a simțit nevoia să lămurească situația într-un live pe TikTok. Ea a mărturisit că, deși a mai dat o șansă fostului ei soț, au hotărât din nou să se despartă. Bruneta a subliniat că, în ciuda evenimentelor din emisiune între Andrei și ispita Diandra, nu regretă că a încercat să salveze relația, chiar dacă nu a avut sprijinul celor din jur în acel moment.

Cristina și Andrei, față în față în finala Insula iubirii – 28 august 2024  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 15

„Am trăit o experiență minunată, dar din punct de vedere al faptului că am avut nevoie să fiu ascultată și iubită, când soțul meu a dat cu mine de pământ. Mă doare să recunosc lucrul acesta, Andrei e un om minunat, Andrei nu și-a propus să meargă acolo să mă înșele, Andrei a simțit o conexiune. Conexiunea lor s-a rupt în secunda 2 când și-au dat lavaliera jos.(…) Noi am petrecut încă două zile în Thailanda, pe insulă, și ei nu s-au conectat ca iubiți, el petrecea timp în prezența mea. M-a sărutat o singură dată la hotel și m-a întrebat dacă s-a prăjit de tot și eu i-am spus că nu putem merge mai departe și atunci am continuat ca prieteni, ca prieteni am venit acasă, ca prieteni am băgat și divorț.

Vreau doar pace sufletească, nu vreau să mă mai judecați dacă mă vedeți la brațul lui sau în preajma lui, nu știu nici eu care deznodământ este în povestea asta, pe care eu am creionat-o ca fiind perfectă.(…) O să merg în continuare la psihoterapie cu Andrei, poate îl va ajuta pe viitor, poate nu va fi iubirea mea și partenerul meu de viață, dar poate o să-i prindă bine, să înțeleagă că, deși narcisismul nu are leac, îl putem ține sub control și el nu a știut să se oprească la timpul potrivit și mi-a rănit inima.

Am știut să închid fereastra când a trebuit și acum o voi închide pentru a doua oară, dacă va fi pentru totdeauna, rămâne de văzut în fața lui Dumnezeu”, a declarat Cristina, pe pagina personală de Tik-Tok.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton