Homepage  / Vedete româneşti

Diandra, adevărul despre ce simte față de Andrei, la Insula iubirii 2024. Imagini nedifuzate la TV. „Mă simt sufocată”

Diandra, adevărul despre ce simte față de Andrei, la Insula iubirii 2024. Imagini nedifuzate la TV. „Mă simt sufocată”
12

de Roxana Mirea,

Andrei Rotaru s-a îndrăgostit de ispita Diandra, la Insula iubirii 2024, sezonul 8. Așadar, el a fost în stare să dea cu piciorul la o căsnicie de 10 ani, declarând că sentimentele lui față de ispită sunt reale și total neașteptate. Imaginile cu ei doi au rănit-o profund pe Cristina, soția lui. Totuși, fanii emisiunii s-au întrebat dacă Diandra este sinceră în ceea ce privește sentimentele declarate față de Andrei sau joacă doar un rol. Ei bine, în timp ce vorbea cu o altă ispită, Diandra a spus adevărul despre ce simte față de Andrei. Iată imaginile care nu au fost difuzate la TV.  

Diandra, despre sentimentele față de Andrei, de la Insula iubirii 2024 

Andrei și Cristina Rotaru formează singurul cuplu căsătorit de la Insula iubirii 2024, sezonul 8. Fanii emisiunii de la Antena 1 pariau pe Andrei că nu va pica în ispită, însă el a fost fermecat de Diandra. „O zi cu cineva poate să șteargă zece ani din viață. Eu știu cel mai bine, sunt prezent la fiecare clipă din viața mea”, a mărturisit Andrei. 

Relația dintre el și Diandra a avansat. Nu se mai ascund de camarere și se sărută în văzul tuturor. Ba chiar, dorm împreună. În emisiune, Diandra declară că și ea este atrasă de Andrei, dar mulți se întreabă dacă nu cumva joacă doar un rol. Într-o conversație cu una dintre colegele ei, Diandra s-a destăinuit despre ce simte cu adevărat față de Andrei.  

Deja simt că începe să se lipească prea tare treaba și mă simt sufocată. Cunoscându-mă pe mine, cumva… bă, gata. Să o luăm de la început. Îmi place de el ca bărbat, îmi face plăcere să stau în prezența lui, că altfel nu aș putea să stau lângă el. Am ce învăța de la el, e un bărbat matur, deci îmi place. Suntem compatibili, dar el este un bărbat căsătorit, și eu am avut discuția asta cu el și aseară când am stat cu el acolo noi doi. M-a întrebat ce îmi creează mie gânduri și chestii. I-am zis: „În primul rând, ești căsătorit. Este primul lucru pe care eu am zis că nu l-aș face dacă vin în emisiune, să mă încurc cu un bărbat căsătorit.” El încearcă să mă convingă de chestii, că ea nu o să mai fie în peisaj după ce se termină emisiunea. Bun, păi atunci nu ne grăbim. Nu-i nicio grabă. Putem să continuăm să discutăm și după emisiune. Eu sunt la Cluj, tu ești la București. Eu am business-ul meu acolo. Nici măcar nu are sens să vorbim despre viitor, că nici nu suntem acolo. Bucură-te de prezent, trăiește momentul”, a declarat Diandra.  

Andrei și Diandra s-au retras în baie, la Insula iubirii 2024  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Diandra: „Nu mă îndrăgostesc așa ușor” 

Ispita a continuat prin a spune că nu se îndrăgostește așa ușor, și nu este convinsă că mai vrea să continue relația cu Andrei după „Insula iubirii”.  

Nu mă îndrăgostesc așa ușor, frate. E un bărbat cu care chiar îmi place să stau, îmi face plăcere, rezonez pe multe planuri, mă atrage și fizic, dar nu știu dacă eu o să-mi mai doresc să continui după emisiune. Facem parte două lumi total paralele. Eu nu vreau să mă mut de la Cluj. Nu știu cum vede el toată treaba asta. Poate o să se schimbe direcția lucrurilor, nu zic nu, că depinde de el ca bărbat, dar oricum simt deja că suntem super lipiți”, a declarat Diandra, în timp ce vorbea cu o altă ispită de la Insula iubirii 2024, sezonul 8. 

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton