Homepage  / Vedete româneşti

Diana Simion Biță, fosta soție a lui Răzvan Simion, și-a îndeplinit un mare vis. „Cel mai frumos cadou de ziua mea”

Diana Simion Biță, fosta soție a lui Răzvan Simion, și-a îndeplinit un mare vis. „Cel mai frumos cadou de ziua mea”
9

de Roxana Mirea,

Diana Simion Biță, fosta soție a lui Răzvan Simion, și-a îndeplinit un vis măreț. Diana locuiește la Timișoara și și-a refăcut viața alături de Radu Biță. În urmă cu puțin timp, aceasta a împărtășit cu cei care o urmăresc în mediul online cât de mândră este de reușita ei.

Fosta soție a lui Răzvan Simion a absolvit Facultatea de Psihologie

Diana Simion Biță, fosta soție a lui Răzvan Simion, și-a îndeplinit visul și a absolvit Facultatea de Psihologie la Timișoara. Aceasta locuiește în Timișoara alături de fiul ei și al prezentatorului de la Antena 1, dar și de soțul ei, Radu Biță, cu care s-a căsătorit în 2021. Ianca, fiica ei și a lui Răzvan Simion, s-a mutat la București, potrivit libertatea.ro.

Diana a dezvăluit că a absolvit Facultatea de Psihologie din Timișoara cu media 9.90 și este foarte mândră de reușita ei. Ea le-a mulțumit și copiilor săi pentru sprijin, mai ales că și ei trec prin două mari încercări. Băiatul a susținut examenele pentru Evaluarea Națională, iar Ianca dă Bacalaureatul.

„Cel mai frumos cadou de ziua mea pe care mi l-am oferit vreodată este absolvirea facultății de psihologie cu media 9,90. Astăzi, una dintre dorințele care m-au însoțit constant de-a lungul vieții mele, cum te însoțește prin viață un bun prieten, pe care îl simți lângă tine chiar și atunci când nu este acolo, a devenit realitate. Am muncit enorm în acești trei ani, dar am și crescut pe măsură, și sunt mândră nu numai pentru realizările mele, ci și pentru că pot spune asta fără să mă simt ridicol, cum m-aș fi simțit în trecut.

Am întâlnit pe acest drum profesori și mentori extraordinari, de la care am învățat și învăț enorm, și nu pot decât să le mulțumesc cu recunoștință pentru tot. Și cred că cele mai multe mulțumiri le merită copiii mei, care au avut răbdare și înțelegere pentru mama lor studentă, mai ales în acest an în care amândoi trec prin cele mai grele provocări, examenul de capacitate și bacalaureatul, dar și soțul meu, care este sprijinul, ancora și busola mea clipă de clipă.

N-a fost ușor, și ăsta este doar începutul acestui drum, dar aș face asta de o mie de ori fără să clipesc, dacă ar trebui s-o iau de la capat…”, a scris fosta soție a lui Răzvan Simion pe Facebook.

fosta-sotie-a-lui-razvan-simion-a-absolvit-facultatea-de-psihologie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, s-au logodit

Nu doar Diana Simion Biță și-a refăcut viața, căsătorindu-se cu Radu Biță. Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, s-au logodit. Prezentatorul de la Antena 1 a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale, dăruindu-i un inel absolut superb, la începutul anului 2023.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea.

Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a ramas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic”, a scris Răzvan Simion pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton