; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Niculescu nu se mai satură de mare (1)

Diana Niculescu nu se mai satură de mare

27 July 2012

De la începutul verii şi până acum, Diana Niculescu a fost plecată în Grecia şi la Mamaia, dar încă nu s-a săturat de mare. Mai vrea o tură pe litoralul românesc, a povestit ea pentru TVmania' care apare luni, 30 iulie.

Prezentatoarea emisiunii Conferinţa de presă' de la Antena 2 savurează din plin concediul de vară, alături de soţul ei, fotbalistul Claudiu Niculescu, şi băieţelul lor de trei ani, David.

Familia a fost la începutul verii câteva zile în Grecia, apoi a avut o scurtă escapadă pe litoralul românesc, la Mamaia, unde vor să se mai întoarcă pentru o sesiune de plajă şi apă.

În Grecia îţi spun sincer că n-am vizitat nimic; asta pentru că, timp de şase zile, am stat într-un resort din care, practic, n-am ieşit, dacă luăm în considerare programul lui David de mese, joacă şi somn. La Mamaia, în schimb, m-am plimbat pentru prima oară cu telegondola şi am inaugurat' şi noul pod care te duce câteva sute de metri în larg! Mi-au plăcut ambele experienţe. De mâncat, am mâncat feluri uşoare, specific mediteraneene: multe salate, mult peşte. Câte un desert din când în când, bineînţeles.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare