; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Munteanu Niculescu e atentă mereu cu soţul ei

09 April 2012

Într-o zi aniversară ca azi, 9 aprilie, când postul Antena 2 împlineşte cinci ani, prezentatoarea emisiunii Conferinţa de presă', Diana Munteanu Niculescu, şi-a amintit de emoţiile primei ediţii. Diana ne-a mai spus cum îmbină meseria de prezentatoare cu cea de mămică şi de soţie. Se pare că secretul se află în bucătărie. Vedetei îi place să gătească mereu pentru cei dragi.

Vei avea o ediţie specială a emisiunii Conferinţa de presă' cu ocazia aniversării a cinci ani de Antena 2?

Da, bineînţeles, pregătim un best of' spectaculos al celor cinci ani de Conferinţa de presă', cele mai bune momente, cei mai spumoşi şi interesanţi invitaţi, cele mai inedite declaraţii şi exclusivităţi. Mai multe nu vă spun, dar vă invit neapărat în faţa televizoarelor! Oricum, avem surprize multe care se derulează pe tot parcursul zilei de 9 aprilie, care va fi una de mare sărbătoare la Antena2.

De când eşti la Antena 2? Îţi mai aminteşti cum a fost când ai prezentat prima emisiune?

Sunt chiar de la început! Da, sigur că îmi amintesc. Nici nu cred să pot uita vreodată primele emoţii, pentru mine a fost o schimbare mare trecerea de la postul muzical, ca VJ, la cel de prezentator de divertisment, nu mi-a fost tocmai uşor. Dar mi-am dorit asta şi am fost ajutată, aşa cum sunt şi acum, de o echipa minunată, oameni care nu se văd în faţa camerelor şi cărora le mulţumesc pe această cale pentru tot acest timp petrecut împreună, timp în care am învăţat alături de ei adevărata muncă în televiziune.

Ce mai face băieţelul tău, David?

Mulţumesc, foarte bine, e o minune de copil, creşte, e sănătos, iar acum parcurgem împreună o perioadă în care are tot felul de curiozităţi, descoperă o grămadă de lucruri despre care nu se sfieşte să-mi pună o groază de întrebări. Mulţumesc lui Dumnezeu că mi l-a dat, e cel mai preţios dar din viaţa mea!

Cum împaci rolul de mămică cu cel de prezentatoare TV?

O mare parte a timpului i-o dedic lui David (n.r. – doi ani şi jumătate), mai puţin momentele când pregătesc şi filmez la Antena 2 pentru Conferinţa de presă'. Ne plimbăm, ne jucăm, colorăm, batem mingea, în general multă activitate fizică! Gătesc foarte mult şi îmi şi face plăcere să fac asta pentru oamenii dragi din viaţa mea. Sunt şi zile în care mă pregătesc pentru filmări mai mult şi atunci îmi rămâne mai puţin timp pentru joaca cu David, dar recuperez cu siguranţă în ziua următoare. Mai nou mi-am propus să merg şi la sală! De îmbinat, se îmbină perfect pentru că am o meserie pe care o iubesc şi care îmi place. Şi lui David îi place foarte mult la Antena 2, l-am luat de câteva ori cu mine şi e absolut fascinat!

Tu şi soţul tău mai aveţi timp doar pentru voi doi?

Sigur că avem! Ne facem! E destul de greu, dat fiind faptul că suntem într-o continuă navetă, dar nu ne plângem, reuşim să gasim timp pentru noi, până la urmă! Sigur că universul nostru e David şi facem totul în funcţie de el, dar sunt şi momente când stăm doar noi doi sau ieşim cu prietenii, iar cel mic rămâne acasă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare