; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Pușcaș, Diana Munteanu și Pepe vor prezenta „Splash! Vedete la apă” (2)

Diana Munteanu, Pepe și Alina Pușcaș vor prezenta „Splash! Vedete la apă”

08 June 2015

Alina Pușcaș, Diana Munteanu și Pepe sunt prezentatorii celui de-al treilea sezon Splash! Vedete la apă', care se va difuza la Antena 1. Emisiunea va aduce în fața telespectatorilor 40 de vedete din muzică, sport, teatru și televiziune care vor încerca să-și demonstreze talentele în ceea ce privește săriturile în apă.

[Not a valid template]

Sunt extrem de fericită să fac parte din acest proiect minunat, să lucrez cu profesioniști, să am așa colegi minunați. Splash!' nu se compară cu nimic din ceea ce am făcut până acum! Show-ul mi-a plăcut dintotdeauna, n-am pierdut nici o ediție…', spune Diana Munteanu.

Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta „Splash' altfel decât cu mult entuziasm. În primă instanță, cei de la Splash!' mă convocaseră la o discuție în care mi se propunea să revin ca și concurentă. Se întâmpla pe când nu intrasem în cea de-a treia lună de sarcină și nu se știa că sunt însărcinată. Am încercat să-i refuz elegant, invocând tot felul de motive (râde), dar nici unul cred suficient de plauzibil, așa că m-am văzut nevoită să le dau vestea și să-i șochez putin (râde). Dorindu-mi însă să fac parte din proiect, pentru că am rămas cu multe amintiri frumoase din sezonul trecut, a venit și propunerea de a prezenta alături de Pepe și Diana Munteanu, doi oameni frumoși, simpatici și extrem de pozitivi, care-mi sunt și prieteni', adaugă Alina Pușcaș.

La rândul său, Pepe spune că, de la un sezon la altul, concurenții sunt mai bine pregătiți, mai dornici să-și depășească limitele și să-și învingă temerile. În ceea ce privește noile sale colege de prezentare are, de asemenea, numai vorbe frumoase. Sunt două superfete, frumoase și dedicate proiectului, ceea ce e foarte important', spune Pepe.

Cei trei prezentatori se află zilele acestea la Bacău unde, în această perioadă, la Bazinul olimpic din localitate, au loc filmările pentru cel de-al treilea sezon al show-ului.

Te-ar putea interesa și:

Pepe e gata de un nou sezon „Splash!' | Când vor începe filmările

Pepe: 'E foarte frumos cu două fetițe în casă'

Alina Pușcaș: Am aflat că vom avea un băiețel!' | Ce nume va primi la botez

Alina Pușcaș naște în septembrie, dar nu vrea să stea degeaba

Alina Pușcaș: Sunt fericită și nerăbdătoare să-mi cunosc copilașul'

Alina Puşcaş este însărcinată

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare