Homepage  / Vedete româneşti

Diana Munteanu, o nouă apariție controversată. Fanii au criticat-o după ce s-a pozat în lenjerie intimă. „Care-i scopul?”

Diana Munteanu, o nouă apariție controversată. Fanii au criticat-o după ce s-a pozat în lenjerie intimă. „Care-i scopul?”
6

de Ioana Maria,

Diana Munteanu se află din nou în centrul atenției din pricina unei alte apariții controversate în mediul online. Prezentatoarea TV nu contenește să își uimească fanii cu modul în care alege să se pozeze. Recent, fosta soție a lui Claudiu Niculescu a publicat o imagine pe pagina sa de Instagram, iar internauții nu au ezitat să o critice.

Diana Munteanu, apariție controversată

Diana Munteanu a primit un val de critici în mediul online, după ce a pozat doar în lenjerie intimă. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mândrit cu silueta pe care o are, dar a fost taxată de unii dintre urmăritorii ei.

Diana Munteanu, o nouă apariție controversatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În vârstă de 44 de ani, Diana Munteanu a atras atenția cu cea mai recentă fotografie postată pe rețelele de socializare. Prezentatoarea matinalului de weekend de la Antena 1 apare într-o poză distribuită pe Facebook și Instagram îmbrăcată doar într-o lenjerie intimă neagră.

„Bonsoir (n.r. – Bună seara)”, le-a transmis vedeta fanilor ei din mediul online. Peste 1.300 de like-uri a primit de la fanii ei de pe Facebook, unii dintre ei au și comentat la fotografia postată de vedetă. Unii i-au apreciat silueta și felul în care a pozat, iar alții au criticat-o pentru că apare doar în lenjerie intimă.

„O doamnă superbă! O noapte binecuvântată și multă sănătate! Sărbători fericite! Doamne ajută!”, „Cea mai frumoasă culoare de piele”, „Care-i faza? Ne spui bună seara în lenjerie intimă și ce”, „Care-i scopul? Să te vadă colegii băiatului tău de 14 ani? Ai un corp frumos, lucrat, felicitări pentru voință…..dar postările de genul ăsta te pun în aceeași oală cu o anumită categorie de femei.”, „Exagerezi puțin în această postare…” sunt câteva dintre remarcile fanilor pe Instagram.

Până acum, vedeta nu a răspuns la comentariile fanilor, a postat însă pe Story, pe Instagram, mai multe clipuri video, în unul promovează câteva bijuterii, iar în altul face mișcare.

Diana Munteanu, mesaj emoționant pentru fiul ei. „Mă ridic pe vârfuri să-l pup”

În iunie, când fiul ei a împlinit 14 ani, Diana Munteanu a a postat pe conturile ei de Facebook și Instagram o imagine cu David. „Mă ridic pe vârfuri să-l pup. A crescut! La mulți ani frumoși și sănătoși, minune! Te iubesc infinit! #david #14”, a scris Diana Munteanu, pe Facebook, unde are peste 100 de mii de urmăritori.

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au reacționat imediat: „La mulți ani!”, „Frumos ca mama lui! La mulți ani frumoși!”, „Sunteți doi frumoși”, sunt câteva dintre mesajele fanilor vedetei.

David este fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu. Cei doi au divorțat în 2014, după șapte ani de mariaj. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton