Homepage  / Vedete româneşti

Diana Munteanu, apariție senzațională la 45 de ani. Și-a afișat abdomenul tonifiat, iar fanii s-au întrecut în laude

Diana Munteanu, apariție senzațională la 45 de ani. Și-a afișat abdomenul tonifiat, iar fanii s-au întrecut în laude
16

de Cristina Țapu,

Diana Munteanu, în vârstă de 45 de ani, co-prezentatoarea emisiunii „Super Neatza de weekend” pare să fi găsit elixirul tinereții veșnice. Diana nu se sfiește să apară în ipostaze provocatoare pe contul personal de Instagram, iar comentariile apreciative ale fanilor nu întârzie să apară de fiecare dată.

Diana Munteanu are un trup tras ca prin inel la 45 de ani

Diana Munteanu se află într-o formă foarte bună, așadar nu ezită să distribuie în mediul online imagini în care își etalează picioarele ferme și abdomenul tonifiat.

Vedeta publică cu regularitate fotografii din sala de fitness și clipuri de tipul „pregătește-te cu mine”, dezvăluind fanilor săi selecția vestimentară pentru ziua respectivă.

diana-munteanu-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Astfel de postări generează ample reacții în rândul urmăritorilor săi, mai ales că de multe ori vedeta apare în lenjerie intimă, evidențiindu-și abdomenul și formele.

Deși în general primește complimente din partea fanilor pentru modul în care arată, există și voci care susțin că Diana ar trebui să mai pună câteva kilograme pentru că riscă să devină mult prea slabă pentru înălțimea pe care o are.

„Felicitări pentru cum arăți”, „Prea slabă”, „Ai un corp de invidiat”, „Frumoasă femeie”, „Ești deosebit de frumoasă” sunt doar o parte dintre comentariile pe care Diana Munteanu le-a primit la cea mai recentă postare a sa, în care își afișează abdomenul.

Într-un interviu acordat Revistei Viva, Diana Munteanu a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează pentru a fi în formă, indiferent de situație.

Diana Munteanu, o nouă apariție controversatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

Fac foarte mult sport și duc o viață sănătoasă și cred că asta e cel mai important: un pic de mâncare sănătoasă, sport și somn. Nu, nu respect (n.r. programul cu 8 ore de somn). Dorm atât cât am nevoie. Nu cred că e general valabil pentru toată lumea, dar în general acestea trei trebuie să existe ca să funcționeze totul bine. Nu am mâncat pâine și făinoase niciodată. Deci, nu. Și în rest, nu am renunțat la absolut nimic.”, povestea Diana.

Diana este mama unui băiat în vârstă de 14 ani

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au trăit o poveste de iubire intensă, însă au decis să pornească pe drumuri separate. David este rezultatul iubirii lor, iar fotografiile cu el sunt destul de rare. Astăzi, David are 14 ani, iar Diana este nespus de mândră de fiul său.

„Este un copil bun şi cuminte, iar noi doi suntem, înainte de orice, prieteni. Povestim mult despre toate lucrurile din viaţa noastră şi le facem pas cu pas. Îşi vede de şcoală şi fotbal cu multă conştiinciozitate.

David nu este încă fotbalist, este un drum lung până acolo. Însă, într-adevăr, munceşte mult, fotbalul este pentru el pasiune şi dăruire. Iar eu îl susţin cu tot ce pot şi o să-l încurajez să-şi urmeze visurile, indiferent ce îşi va dori să facă”, povestea Diana, conform Avantaje.

Sursă foto: Instagram Diana Munteanu – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton