Homepage  / Vedete româneşti

Fiul Dianei Munteanu a împlinit 15 ani. David o depășește în înălțime pe mama sa și a moștenit pasiunea pentru fotbal de la tatăl Claudiu Niculescu

Fiul Dianei Munteanu a împlinit 15 ani. David o depășește în înălțime pe mama sa și a moștenit pasiunea pentru fotbal de la tatăl Claudiu Niculescu
14

de Cristina Țapu,

Diana Munteanu, membră a echipei „Neatza cu Răzvan și Dani”, are toate motivele să fie fericită. Are o carieră de succes, o formă fizică spectaculoasă și un fiu adolescent care îi face viața mai frumoasă. Recent, fiul prezentatoarei a împlinit 15 ani, prilej cu care Diana i-a transmis un mesaj special pe pagina personală de Instagram.

Fiul Dianei Munteanu și a lui Claudiu Niculescu a împlinit 15 ani

Diana Munteanu a distribuit o imagine în care apare alături de fiul său, David, care deja a întrecut-o în înălțime, deși recent a împlinit 15 ani. „La mulți ani, minunea mea!”, a scris Diana, în dreptul fotografiei.

David este fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu. Cei doi au divorțat în 2014, după șapte ani de mariaj. 

diana-munteanu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au trăit o poveste de iubire intensă, însă au decis să pornească pe drumuri separate. David este rezultatul iubirii lor, iar fotografiile cu el sunt destul de rare. Astăzi, David are 15 ani, iar Diana este nespus de mândră de fiul său.

Este un copil bun şi cuminte, iar noi doi suntem, înainte de orice, prieteni. Povestim mult despre toate lucrurile din viaţa noastră şi le facem pas cu pas. Îşi vede de şcoală şi fotbal cu multă conştiinciozitate.

David nu este încă fotbalist, este un drum lung până acolo. Însă, într-adevăr, munceşte mult, fotbalul este pentru el pasiune şi dăruire. Iar eu îl susţin cu tot ce pot şi o să-l încurajez să-şi urmeze visurile, indiferent ce îşi va dori să facă”, povestea Diana, conform Avantaje.

Diana Munteanu are un trup tras ca prin inel la 45 de ani

Într-un interviu acordat Revistei Viva, Diana Munteanu a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează pentru a fi în formă, indiferent de situație.

Fac foarte mult sport și duc o viață sănătoasă și cred că asta e cel mai important: un pic de mâncare sănătoasă, sport și somn. Nu, nu respect (n.r. programul cu 8 ore de somn). Dorm atât cât am nevoie. Nu cred că e general valabil pentru toată lumea, dar în general acestea trei trebuie să existe ca să funcționeze totul bine. Nu am mâncat pâine și făinoase niciodată. Deci, nu. Și în rest, nu am renunțat la absolut nimic.”, povestea Diana.

Sursă foto: Instagram Diana Munteanu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton