Homepage  / Vedete româneşti

Diana Munteanu, mesaj emoționant pentru fiul ei. David a împlinit 14 ani. „Mă ridic pe vârfuri să-l pup”

Diana Munteanu, mesaj emoționant pentru fiul ei. David a împlinit 14 ani. „Mă ridic pe vârfuri să-l pup”
8

de Andra Stana,

Fiul Dianei Munteanu a împlinit 14 ani, iar acesta a fost momentul perfect pentru ca vedeta de la Antena 1 să îi facă băiatului o urare specială pe rețelele de socializare. Ce i-a scris prezentatoarea lui David.

David a împlinit 14 ani, așa că în familia vedetei a fost motiv de sărbătoare în acest weekend.

Prezentatoarea de la Antena 1 a postat pe conturile ei de Facebook și Instagram o imagine cu fiul ei. În imagine, David ține în mâini un tort. 

Mă ridic pe vârfuri să-l pup. A crescut! La mulți ani frumoși și sănătoși, minune! Te iubesc infinit! #david #14”, a scris Diana Munteanu, pe Facebook, unde are peste 100 de mii de urmăritori.

Diana Munteanu, mesaj emoționant pentru fiul ei. David a împlinit 14 ani. „Mă ridic pe vârfuri să-l pup”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au reacționat imediat: „La mulți ani!”, „Frumos ca mama lui! La mulți ani frumoși!”, „Sunteți doi frumoși”, sunt câteva dintre mesajele fanilor vedetei.

David este fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu. Cei doi au divorțat în 2014, după șapte ani de mariaj. 

Diana Munteanu, despre viața sentimentală

Dacă 2022 a fost un an excelent pentru Diana Munteanu, prezentatoarea de la „SuperNeatza de weekend” de la Antena 1 se așteaptă ca 2023 să fie și mai spectaculos. Pe toate planurile, chiar dacă printre ele nu se regăsește și un nou mariaj. Într-un interviu recent, vedeta ne-a spus că este împlinită pe plan profesional.

Profesional sunt fericită şi împlinită cu ceea ce fac! N-aş fi putut fi într-un loc mai bun şi mai fain decât în cel care sunt, cu o echipă şi colegi pe care-i admir şi cu care mă simt excelent! Nici nu cred că mai e nevoie să spun aici că mă refer la super gasca Super Neatza cu Răzvan şi Dani, care, apropos anul ăsta împlineşte chiar 15 ani”, ne-a spus Diana Munteanu.

În ceea ce privește planul sentimental, aceasta lasă lucrurile să decurgă de la sine.

„În plan personal nu-mi mai propun de multă vreme lucruri şi mă simt excelent! Nu cred că m-am simţit vreodată mai bine, sunt fericită şi mulţumită cu tot ceea ce am şi ce sunt. Şi prefer să las lucrurile să se întâmple de la sine şi sunt sigură că viaţa ne dă tuturor ceea ce avem nevoie şi mai puţin ceea ce câteodată ne dorim cu ardoare!”, ne-a mai spus vedeta.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton