Homepage  / Vedete româneşti

Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă. Prezentatoarea s-a fotografiat în costum de baie. Reacția fanilor: „Nici Angelina nu arată ca tine!”

Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă. Prezentatoarea s-a fotografiat în costum de baie. Reacția fanilor: „Nici Angelina nu arată ca tine!”
20

de Cristina Țapu,

Diana Munteanu (45 de ani) se bucură de o nouă vacanță. Prezentatoarea a profitat de ocazie pentru a se fotografia într-un costum de baie minuscul. Diana a distribuit fotografiile pe conturile personale ale rețelelor de socializare, iar complimentele din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Diana Munteanu, imagini spectaculoase din vacanță

Diana Munteanu are 45 de ani și un trup tras ca prin inel, care i-ar permite să defileze oricând pe marile podiumuri de modă. Prezentatoarea obișnuiește să pozeze îndrăzneț, așadar nici de această dată nu a făcut o excepție. Aflată în vacanță în St. Tropez, Diana s-a fotografiat pe plajă, purtând un costum de baie minuscul, de culoare mov. Fanii au complimentat-o pentru forma fizică desăvârșită pe care o are și s-au întrecut în comentarii apreciative.

Diana Munteanu 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

„Wow ce felină! Ne-ai omorât pe toți”/ „Femeia asta e de neegalat, uitați-vă ce corp are”/ „Diana, o frumusețe de la mama natură”/ „Femeie top”/ „Ești cea mai frumoasă femeie din tv”/ „Așa corp? Nici Angelina nu arată ca tine”, au fost o parte dintre comentariile internauților.

Diana Munteanu a vorbit, în repetate rânduri, despre trucurile la care apelează pentru a se menține în formă. Nu este vorba despre o dietă-minune, ci despre ore întregi de sport, petrecute la sala de antrenament.

Fac foarte mult sport și duc o viață sănătoasă și cred că asta e cel mai important: un pic de mâncare sănătoasă, sport și somn. Nu, nu respect (n.r. programul cu 8 ore de somn). Dorm atât cât am nevoie. Nu cred că e general valabil pentru toată lumea, dar în general acestea trei trebuie să existe ca să funcționeze totul bine. Nu am mâncat pâine și făinoase niciodată. Deci, nu. Și în rest, nu am renunțat la absolut nimic.”,  povestea Diana Munteanu, conform Revistei Viva!

Diana Munteanu este mama unui băiat adolescent

Diana Munteanu este mama unui băiat adolescent, pe nume David. Acesta este rodul iubirii dintre ea și fostul fotbalist Claudiu Niculescu. Prezentatoarea are doar cuvinte de laudă la adresa fiului său, care a moștenit pasiunea pentru fotbal de la tatăl său. Deși Diana și Claudiu au decis să pornească pe drumuri separate în anul 2014, ei păstrează legătura de dragul fiului pe care-l au împreună.

diana-munteanu-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 20

Este un copil bun şi cuminte, iar noi doi suntem, înainte de orice, prieteni. Povestim mult despre toate lucrurile din viaţa noastră şi le facem pas cu pas. Îşi vede de şcoală şi fotbal cu multă conştiinciozitate.

David nu este încă fotbalist, este un drum lung până acolo. Însă, într-adevăr, munceşte mult, fotbalul este pentru el pasiune şi dăruire. Iar eu îl susţin cu tot ce pot şi o să-l încurajez să-şi urmeze visurile, indiferent ce îşi va dori să facă”, povestea Diana, potrivit Avantaje.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton