; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Munteanu

Diana Munteanu a făcut o prăjitură pentru invitații primei ediții a emisiunii „Prietenii de la 11”

06 March 2017

Prăjituri, confetti, surprize, muzică şi multă energie! Aşa a început emisiunea prezentată de Diana Munteanu şi Florin Ristei, care a avut în prima ediţie mulţi „Prieteni de la 11″. Toată lumea a venit cu un cadou de casă nouă, începând cu Răzvan şi Dani, care, după ce au predat ștafeta de dimineață, le-au adus noilor colegi un „mic” tablou cu ei.

 Vezi galeria foto >

Pe lângă cea mai recentă piesă a ei, Alina Eremia a venit și cu câte o pereche de papuci pufoşi. Lampa lui… Nadir și-a găsit și ea loc în platou, adusă chiar de artist, iar Sylvia şi Dj Rynno au sosit cu voie bună, dar și cu ceva practic: o mătură și un făraș. Nicole Cherry nu s-a lăsat mai prejos şi a adus două borcane de compot de vişine, iar Jo a încheiat seria darurilor cu baloane şi coifuri de petrecere.

Ca o gazdă bună, Diana a venit special pentru această ediţie cu o prăjitură „Albă că Zăpada' delicioasă, făcută chiar de ea. Florin nu s-a aventurat în bucătărie, considerând că e mai bine și mai sigur pentru invitați să o lase pe colega lui să se ocupe de partea culinară. Artistul a decis că el va menține buna dispoziție și a lansat în premieră noul său hit, „Din întâmplare”.

Nu au lipsit nici discuțiile despre stil, Alina Eremia i-a spus Dianei şi telespectatorilor Antena 1 povestea sandalelor cu care a venit încălțată în emisiune.

“Eu îmi doresc mult un căţel, dar până îmi iau unul am zis să-mi cumpăr aceste sandale blănoase pe care să le duc în parc”, a glumit artista.

Și cum de la nicio petrecere reușită nu lipsesc confetti, la „Prietenii de la 11' a fost chiar abundență, astfel că finalul emisiunii a fost mai greu pentru Diana şi Florin, care au avut ceva de muncit să curețe noua lor căsuță, pentru următoarea ediție live, de mâine, de la ora 11:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare