Homepage  / Televiziune

Diana Matei, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Ați regretat vreodată că ați fugit cu Cleante?”

Diana Matei, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Ați regretat vreodată că ați fugit cu Cleante?”
3

de Redactia Tvmania,

Duminică, de la ora 22:45, pe Kanal D, Denise Rifai o va avea ca invitată pe cântăreața Diana Matei, în cadrul emisiunii de interviuri maraton. O prezență carismatică și una dintre cele mai apreciate voci din muzica românească, artista va răspunde provocărilor lansate de moderatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Denise Rifai, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” – 20 octombrie 2024   

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a trei decenii, începând din 2007, Diana Matei este solista Tarafului Cleante, alături de care reușește să îmbine stiluri muzicale diverse, oferind un suflu nou pieselor lăutărești tradiționale. Împreună cu Taraful Cleante, artista a reușit să cucerească inimile publicului prin abordarea inedită și versatilitatea ei artistică.

Diana Matei la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Povestea de iubire cu fondatorul Tarafului Cleante nu a fost lipsită de provocări, aducând-o de multe ori în atenția presei mondene. Împreună, au format nu doar un duo pe scenă, ci și în viața personală. Diana Matei este căsătorită și mama unui fiu.

„Ați regretat vreodată că ați fugit cu Cleante?”, „De ce i-ați ascuns tatălui că sunteți gravidă?”, „V-a dus tata la altar?”, „V-a forțat viața să jucați teatru?”, „Ați atins cerul cu mâna?” – sunt doar câteva dintre întrebările adresate Dianei Matei în ediția de duminică a emisiunii moderate de Denise Rifai.

În cadrul emisiunii, Diana Matei va răspunde unor întrebări răscolitoare, oferindu-le telespectatorilor ocazia să afle dacă și-a găsit fericirea pe scenă și ce ar schimba în ritmul actual și trepidant al vieții sale.

Nu ratați duminică, de la 22:45, o ediție captivantă a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, doar la Kanal D.

Despre emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Prezentată de Denise Rifai, emisiunea se concentrează pe interviuri cu diverse personalități din diferite domenii, inclusiv politică, cultură, divertisment și sport. Așa cum sugerează și titlul, emisiunea constă în 40 de întrebări adresate invitatului, care sunt adesea provocatoare și personale, menite să dezvăluie nu doar aspecte profesionale, ci și trăiri și gânduri intime ale acestuia.

Invitații sunt aleși dintr-o varietate de domenii, astfel că emisiunea abordează subiecte de actualitate și teme de interes general, aducând perspective diverse. Denise Rifai este cunoscută pentru stilul său incisiv și pentru abilitatea de a obține răspunsuri sincere și interesante de la invitații săi, ceea ce a contribuit la popularitatea emisiunii.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton