; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana îşi caută alesul

28 December 2009

daianaanghelDaiana Anghel, frumoasa colegă a lui Mihai Bendeac de la emisiunea În puii mei!' de pe Antena 1 îşi face planurile de Revelion pe ultima sută de metri, însă ştie ce-şi doreşte pentru anul care vine.

La shooting-ul pentru TV Mania, Daiana ne-a lăsat să o transformăm pentru trei ore într-o Zâna a Zăpezii, să o înfăşurăm într-o instalaţie de pom şi să-i punem coroniţă-ornament pe cap. Rezultatul? Multe hohote de râs, iar echipa TV Mania a intrat defintiv în spiritul Sărbătorilor de iarnă. Deşi a fost împodobită pentru Anul Nou, Daiana ne-a mărturisit că nu ştie unde va petrece noaptea dintre ani: Este prima oară când nu ştiu ce o să fac de Revelion, că o să mă uit la televizor, că o să plec cu ai mei la Budapesta, chiar nu ştiu. Am primit propuneri din partea prietenior, dar se intersectează cu perioada în care voi avea treabă pentru numărul din februarie la revistei la care lucrez şi nu pot să plec. Majoritatea pleacă în ianuarie, iar eu vreau să fiu aici'.

Dacă anul acesta nu ştie cum va petrece, frumoasa blondă îşi aduce aminte cu drag de Revelioanele din copilărie petrecute la Deva, oraşul ei natal: Au fost cele mai frumoase pentru că aveam o gaşcă mare de prieteni cu care mă vedeam în vacanţe. Ne strângeam de peste tot şi organizam în fiecare an la unul dintre noi acasă şi venea fiecare cu câte ceva. Dansam şi râdeam foarte mult'.

Pentru 2010, Daiana ne-a spus că-şi doreşte un an cel puţin la fel de fructuos ca cel care tocmai trece'. Mai mult, la începutul primăverii, ea a programat împreună cu cea mai bună prietenă o excursie la New York.

Citiţi textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare