Homepage  / Vedete româneşti

Diana, fiica lui Adrian Enache, a dezvăluit sexul bebelușului. Modul inedit în care a făcut anunțul

Diana, fiica lui Adrian Enache, a dezvăluit sexul bebelușului. Modul inedit în care a făcut anunțul
7

de Andra Stana,

Diana Enache a dezvăluit sexul bebelușului. Fiica lui Adrian Enache a făcut marele anunț într-un mod cu totul special. Artista, care este însărcinată în luna a șasea, așteaptă cu nerăbdare să devină mămică.

Diana Enache va avea o fetiță

Fiica lui Adrian Enache a anunțat sexul bebelușului la podcastul tatălui său. Diana Enache, în vârstă de 25 de ani, i-a făcut o surpriză tatălui său chiar de ziua lui de naștere. În ziua în care acesta a împlinit 57 de ani, fiica sa i-a dăruit o medalie pe care scria „bunicuțul rock and roll”.

Pentru că astăzi este ziua ta, eu zic că vei primi cel mai frumos cadou de până acum, eu așa zic”, a spus Diana.

Uimește-mă”, i-a răspuns Adrian Enache.

Hai să te uimesc. Nu e un cont, atenție, nu e un cec, e ceva așa, de suflet și o să te las pe tine să-l deschizi. Și acum, am pulsul 180. Dacă leșin, o să dublăm, ia vezi ce scrie acolo!”.

Adrian Enache abia aștepta să afle dacă va avea un nepoțel sau o nepoțică, iar Diana nu a așteptat prea mult și i-a dat vestea cea bună.

Dumnezeu lucrează prin situații și prin oameni și, după cum vezi, am ales amândoi culoarea roz, fără să vorbim, deci asta ce înseamnă?”, i-a spus fiica sa.

Diana, fiica lui Adrian Enache, a dezvăluit sexul bebelușului. Modul inedit în care a făcut anunțulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Îmi crește clanul”

Diana Enache și Ionuț Vîntu vor deveni părinți pentru prima dată și vor avea o fetiță.

Tatăl iubitului Dianei Enache a confirmat sarcina acesteia în urmă cu câteva săptămâni. Vedeta are o relație de mai mulți ani cu Ionuț Vîntu. „Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată. Sunt fericit, în al nouălea cer. Cum să nu fiu când vine o ființă pe lume? Îmi crește clanul (n.r. – râde)”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu pentru Cancan.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton