Homepage  / Vedete româneşti

Diana Enache și-a botezat fiica. Ce nume poartă nepoata lui Adrian Enache. Artistul a fost în centrul atenției la petrecere

Diana Enache și-a botezat fiica. Ce nume poartă nepoata lui Adrian Enache. Artistul a fost în centrul atenției la petrecere
14

de Cristina Țapu,

Clipe de bucurie în familia lui Adrian Enache! Diana Enache și Ionuț Vîntu, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, au organizat botezul fetiței lor în cursul weekendului trecut. În cadrul petrecerii, bunicul Adrian Enache a devenit vedeta evenimentului, încântând audiența cu vocea sa. Iată detaliile!

Diana Enache și-a botezat fetița

La data de 27 septembrie 2023, Diana Enache a adus pe lume o fetiță la o clinică privată din București.

Pe 3 martie, Diana Enache și Ionuț Vîntu au celebrat botezul fetiței lor, denumită Maria Ilinca. O ceremonie religioasă a avut loc la biserică, iar apoi toți cei prezenți s-au îndreptat spre un restaurant din zona de nord a Bucureștiului, unde a avut loc petrecere pe cinste. Atmosfera a fost întreținută de către bunicul Adrian Enache și de către artistul Aurelian Temișan.

diana 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Aurelian Temișan a scris un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook. El nu a participat neînsoțit la botez, ci alături de soția sa, actrița Monica Davidescu.

„Momente de fericire. Azi a fost creștinată Maria Ilinca, fata Dianei, nepoata lui Adrian Enache. Fericire multă îi dorim și sănătate, să poată duce tot frumosul din jurul ei”, a scris Aurelian Temișan.

Cu ce se ocupă fiica lui Adrian Enache

Diana a strălucit la botezul fiicei sale și a îmbrăcat o rochie asemănătoare celei de mireasă. Machiajul a fost unul sofisticat, iar fiica lui Adrian Enache a petrecut până în zori alături de invitați, așa cum este evident și din imaginile distribuite pe contul personal de Instagram al vedetei.

Diana Enache, în vârstă de 26 de ani și fiica lui Adrian Enache, se dedică cu pasiune carierei sale. Zi de zi, lucrează asiduu la proiectul său de la Național TV, găzduiește o emisiune la radio și a debutat recent cu propria sa emisiune la televiziunea Prima TV, intitulată „Totu-i fain”, în care colaborează cu Alin Pascu. Iubitul ei, fiul lui Sorin Vîntu a investit în criptomonede și este interesat de acest domeniu.

Sursă foto: Instagram Diana Enache – Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton