Homepage  / Vedete româneşti

Diana Enache a născut în secret, luna trecută. Bunicul Adrian Enache a dat vestea cea mare

Diana Enache a născut în secret, luna trecută. Bunicul Adrian Enache a dat vestea cea mare
7

de Redactia Tvmania,

Diana Enache (26 de ani) a născut, iar toată familia este în culmea fericirii. Fiica lui Adrian Enache a devenit mamă luna trecută, a păstrat discreția, dar tatăl ei, euforic că e bunic, a dat-o de gol.

Diana Enache a născut o fetiță care va primi numele Maria. Nașterea s-a petrecut în mare secret, chiar la finalul lunii trecute, anunță Click.ro. Diana Enache a născut pe 27 septembrie o fetiță de nota 10, la o clinică privată din Capitală. Micuța este perfect sănătoasă, a venit pe lume prin cezariană și nu au fost complicații în timpul intervenției chirurgicale. Copleşit de emoţii, Adrian Enache a dat prima dată vestea colegilor de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde a și avut un spectacol weekendul trecut.

Pe 30 septembrie, artistul a urcat pe scenă, în spectacolul intitulat „Acces direct… la muzică”, alături de Mirela Boureanu Vaida şi Orchestra Teatrului de Revistă. După reprezentație, artistul a făcut cinste și a sărbătorit venirea pe lume a nepoatei, mai scrie sursa citată.

Diana Enache, ședință foto însărcinată în luna a noua

Diana Enache și partenerul ei de viață, Ionuț Vântu, au fost rezervați cu detaliile despre povestea lor de iubire sau cu cele legate de sarcină. Diana a făcut o excepție de ziua tatălui ei, solistul Adrian Enache, atunci când a anunțat sexul bebelușului, la podcastul moderat de acesta. Adrian Enache a împlinit 57 de ani pe 12 iunie, așadar este un bunic tânăr.

De atunci, discreție totată, până de curând. Fiica lui Adrian Enache nu a suflat o vorbă că ar fi născut, dar a publicat pe Instagram imagini cu ea însărcinată. Tânăra solistă a realizat o ședință foto cu burtica la vedere, așa cum se obișnuiește în rândul vedetelor și nu numai. Multe femei își doresc să aibă o astfel de amintire din perioada sarcinii. În dreptul pozei, Diana a scris un citat celebru, care tot circulă pe internet: “Motherhood: All love begins and ends there – Robert Browning” (n.r. Maternitate: dragostea toată începe și se termină acolo).

diana-enache-baby-showerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Îmbrăcată în portocaliu, într-o rochiță vaporoasă, feminină, cu o cunună de flori în păr, Diana Enache a fost radioasă în imagini, iar același lucru l-au sesizat și fanii. Felicitările și complimentele au curs în valuri, în comentarii. „Ești minunată, felicitări”, „Radiezi!”, „Cât ești de frumoasă!”, „Fabuloasă, să vă trăiască minunea”, „Era și timpul să devii mămică! Să fii sănătoasă și numai bine”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Diana Enache are o relație discretă cu Ionuț Vântu, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, are o relație de mai bine de 5 ani cu Ionuț Vântu, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu, poreclit „tăticul FNI”. Cine ar fi crezut că solistul și afaceristul, aparent fără nimic în comun, vor ajunge să se încuscrească.

Viitorul ginere al lui Adrian Enache este absolvent al unei Facultăți de Administrare a Afacerilor, la Regent’s University, din Londra, așa că nu putea să activeze decât în domeniul antreprenorial, ca și tatăl lui. De-a lungul timpului, Ionuț Vântu a deținut mai multe companii, iar din 2017 este președinte și fondator al unei agenții de consultanță, care oferă „servicii personalizate bazate pe strategii complexe de investiţii în criptovalute”.

Citește și: Diana Enache, primele declarații despre iubitul ei, băiatul unui controversat om de afaceri. „Ne înțelegem foarte bine”

Citește și: Fiica lui Adrian Enache e însărcinată. Diana este iubita băiatului lui Sorin Ovidiu Vîntu. „Se mărește clanul”

Citește și: Diana, fiica lui Adrian Enache, a dezvăluit sexul bebelușului. Modul inedit în care a făcut anunțul

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton