; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu ajunge vineri la “Happy Hour”

14 July 2011

Diana Dumitrescu, proaspăt întoarsă din vacanţa din ţările calde, vine la Happy Hour vineri, de la 17.45, cu gândul să ne spună ce a impresionat-o în Bora Bora.

A fost o perioadă bună pentru ca Diana să se pregătească fizic şi psihic pentru următorul proiect marca MediaPRO în care va avea un rol important.

Primul serial musical din România, Pariu cu viaţa', va fi ocazia ca Diana să îşi ia rolul de divă de televiziune în serios. Serialul, care va fi difuzat din toamnă la PRO TV, va urmări destinele membrilor unui trupe construite special cu această ocazie, „La-La Band'.

Tinerii din La-La Band' vin pe Happylica

Happylica va deveni neîncăpătoare pentru cei 20 de tineri talentaţi şi carismatici din trupa La-La Band', vedetele din serialul Pariu cu viaţa'. Cătălin Măruţă va fi gazda tinerilor care vor deveni faimoşi o dată cu serialul difuzat din toamnă la PRO.

Platoul din Buftea se va umple de energie şi bucurie când Dorian Popa, Alina Eremia, Sore Mihalache, Cristina Ciobanaşu, Bubu Cernea, Andrei Stefan, Rafael Tudor, Vlad Gherman, Alexia Talavutis, Monica Odagiu, Costin Cambir, Gloria Melu, Dima Gheorghita Trofim, Gabi Ciocan, Bianca Dragomir, Oana Stancu, Andrada Popa, Mihai Mititescu, Sali Levent şi Georgiana Drumen vor cânta primul lor hit.

Hitul Stage of Joy' poate fi deja ascultată la radio, dar şi pe pagina de Facebook a trupei.

Happy Hour intră în vacanţă

Săptămâna viitoare, pe 22 iulie, Happy Hour' intră în vacanţă. Ultimele  ediţii din emisiunea lui Cătălin Măruţă vor fi pline de invitaţi surpriză, dar vom avea parte şi de două zile în care vom urmări cele mai bune momente din acest sezon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare