; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu   De suflet   Dana Rogoz

Diana Dumitrescu va prezenta “De suflet” în locul Danei Rogoz

23 December 2013

Diana Dumitrescu - De suflet - Dana RogozSâmbătă, 28 decembrie, Dana Rogoz va prezenta ultima ediţie a emisiunii De Suflet', de pe ProTV Internaţional pentru că va intra în concediu de maternitate. Prezentatoarea îşi va lua astfel la revedere' de la telespectatorii care au urmărit-o sâmbătă de sâmbătă în ultimii cinci ani.

Începând cu 2 februarie, data la care emisiunea va reveni cu un nou sezon, gazda ei va fi vedeta telenovelelor româneşti de la Acasă, Diana Dumitrescu.

După cinci ani de prezentat emisiunea De Suflet' intru în cel mai bine motivat concediu, acela de maternitate. Ultimul sezon a fost cu totul special, având în vedere că l-am prezentat în doi, alături de bebe mic în burtică, în ultimele ediţii ajungând chiar până în ultimul trimestru de sarcină. Chiar vreau să-i mulţumesc Dianei că mă ajuta, că pot să-i predau ştafeta în această perioadă importantă din viaţa mea şi că, datorită ei şi a echipei mele, pot sta liniştită că emisiunea De Suflet' va fi şi în sezonul viitor la înălţime', a declarat Dana, care o va avea alături de ea în platou pe Diana pe 28 decembrie.

La rândul ei, Diana este foarte încântată de noua postură: Sunt foarte fericită pentru Dana că va deveni mămică şi mă bucur din suflet că am fost aleasă să fiu alături de românii de pretutindeni, de această dată duminică seară! Emisiunea va continua la fel de frumos, cu invitaţi minunaţi, iubiţi de toţi românii, iar eu sper că mă voi ridica la înălţimea aşteptărilor', a zis actriţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare