; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu, un nou început, la un an de când a renunțat la televiziune (1)

Diana Dumitrescu, un nou început, la un an de când a renunțat la televiziune: „Am devenit puțin autosuficientă”

01 April 2021

Diana Dumitrescu a primit prima ei ofertă de a prezenta o emisiune de televiziune de la Antena 1, în primăvara lui 2020. După scurt timp, după doar un sezon, actrița a renunțat însă la televiziune, iar locul ei la cârma emisiunii „Mireasa' a fost ocupat de Simona Gherghe.

La un an de când a luat decizia de a ieși din lumina reflectoarelor, Diana Dumitrescu a trecut printr-o transformare de proporții. 

Se știe că Diana Dumitrescu nu a mai fost cooptată într-un alt trust, la o altă televiziune, de aproximativ un an de zile a dispărut de pe micul ecran. Cu ce se ocupă vedeta? În primul rând, potrivit Libertatea, Diana Dumitrescu se concentrează acum pe viața de familie și se ocupă 24 de ore din 24 de fiul ei, Carol.

Fosta prezentatoare de la Antena 1 a mărturisit acum că are parte de un nou început. Prima schimbare a făcut-o în ceea ce privește aspectul fizic. Diana vrea să aibă silueta pe care și-a dorit-o mereu. A început să facă sport, are grijă la alimentație și, în general, a ales să adopte un nou stil de viață.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu)

 

„După ce l-am născut pe Carol, am devenit puțin… autosuficientă. Adică, mă bucurăm de rolul de mamă și cam atât, lăsându-mă pe mine pe ultimul loc și practic, uitând cumva că am nevoi și dorințe pe care ar trebui să mi le împlinesc pentru a evita frustrări și de acolo alte lucruri aiurea în viață mea.

 Vezi galeria foto >

Am slăbit odată cu începerea proiectului de pe tv din 2020, iar asta m-a bucurat foarte mult, mă simțeam din nou atrăgătoare și îmi recâștigam încrederea în mine, dar până să ajung acolo, ceva s-a întâmplat.

Când Carol a împlinit un an ceva s-a întâmplat și cu organismul meu. În prima fază m-am îngrășat rapid vreo 7-8 kg, mi-am zis că iar m-am delăsat și am fost purcică cu ce am mâncat, dar apoi a început să îmi cadă părul foarte tare, motiv pentru care m-am tuns.', a scris vedeta pe blogul său.

Diana a mai povestit că a cerut ajutorul unui antrenor personal, cu ajutorul căruia a descoperit că avea și ceva probleme de sănătate.

„Ei bine, iată ce am descoperit: toate problemele de mai sus veneau de la o dereglare hormonală, care mi-a dat tot organismul peste cap, că să descopăr și o intoleranță la lactoză care îmi provoca un disconfort de nedescris.', a mai dezvăluit Diana Dumitrescu.

Sursa foto: www.instagram.com/dianaidumitrescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare