; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu şi-a refăcut viaţa după divorţ

08 August 2013

Diana Dumitrescu (29), proaspăt divorţată de producătorul Ducu Ion, după patru ani de căsnicie, şi-a refăcut viaţa, scrie wowbiz.ro.

După ce, în cel mai recent număr al revistei “TV Satelit”, actriţa mărturisea că “există viaţă după divorţ”, acum se ştie că cel alături de care trăieşte o poveste de iubire este un coleg de breaslă.

Actriţa, pe care o veţi vedea din toamnă la Acasă, în telenovela Îngeri pierduţi', alături de Ioan Isaiu, are o relaţie cu Dan Rădulescu (28), unul dintre actorii în vogă ai tinerei generaţii. El este cunoscut din publicului din piesele “Nevestele vesele din Windsor” (Teatrul Metropolis), “Escu”, “O scrisoare pierdută” sau “Avarul îndrăgostit” (Teatrul de Comedie), dar şi din producţiile Media Pro.

În acelaşi timp, Ducu Ion (32) a fost văzut în compania Ioanei Blaj (26), o tânără actriţă, cunoscută din reclamele la o companie de telefonie mobilă, în care a jucat alături de Paul Ipate, cel care i-a fost şi iubit.

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion au anunţat, la începutul lunii iunie, că s-au despărţit. Divorţul a avut loc în mare secret, la notar. Niciunul dintre ei nu a dezvăluit motivul pentru care au ales să îşi spună adio.

Vedeta Acasă a declarat recent că, după divorţ, ea şi fostul ei soţ au rămas în relaţii bune.

Am rămas prieteni, am vorbit chiar şi acum câteva ore la telefon', a spus ea.

Citeşte şi:

Ioan Isaiu şi Diana Dumitrescu, din toamnă, în Îngeri pierduţi' | Foto

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol vor juca în Îngeri pierduţi'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare