; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana dumitrescu mireasa

Diana Dumitrescu, reacție tranșantă după ce a fost criticată de fanii emisiunii „Mireasa” (Antena 1)

12 May 2020

Actriței Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii „Mireasa', i -sau adus o serie de reproșuri în calitate de prezentatoare a show-ului matrimonial difuzat de Antena 1.

Pentru a lămuri telespectatorii, Diana a reacționat în fața sutelor de critici primite pe rețelele de socializare printr-un mesaj:

„Dragi fani ai emisiunii Mireasa,

Știu că sunteți revoltați și supărați, văd asta în sute de comentarii. Le citesc pe toate, chiar dacă nu răspund. Ideea e în felul următor: eu sunt acolo pe post de prezentator, subiectele și materialele se fac de către o întreagă echipa de producție, eu doar pun în aplicare ceea ce mi se spune. Îmi spuneți că nu sunt imparțială, sunt, dar cursul lucrurilor nu îl decid eu. Nu am favoriți, m-am atașat de fiecare în parte, fie credeți, fie nu, dar nu am făcut în niciun fel intenționat rău. Nu vreau asta. Eu am spus mereu: cred în iubire și lupt pentru ea, am încercat să fac asta și aici, dar nu ne ies mereu lucrurile pe care ni le dorim. Puteți să spuneți de mine vrute și nevrute, este treaba voastră, dar va reamintesc un singur lucru: nu mă cunoașteți, nici pe mine, nici pe concurenți și nici pe cei care încearcă să facă o emisiune de succes. Este până la urmă o emisiune și un concurs cu miza mare!! Este un format în care aceste lucruri apar, fie că vreți, fie că nu…

Mulțumesc celor care îmi susțin muncă depusă, credeți-mă, nu e ușor deloc! Mulți dintre voi își dau cu părerea despre cum ar trebui să fac… de ar fi așa simplu pe cât presupuneți voi!

Sunt cât se poate de naturală și sinceră și sper eu să fac treaba din ce în ce mai bună. Îmi pare rău pentru cei dezamăgiți de ceea ce fac, dar mi-ar plăcea măcar să fie apreciată toată echipa care în această perioada a încercat să creeze ceva care să va distragă atenția de la tot răul care se întâmplă acum în lume… se pare că a reușit, dar reacțiile nu sunt cele scontate de mine… Vă pup!

Ne vedem mâine de la 14:00… să vedem ce o mai fi și mâine!', a scris Diana Dumitrescu pe Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare