; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu petrece Sărbătorile în Thailanda

26 December 2012

Anul acesta, Diana Dumitrescu şi soţul ei, Ducu Ion, au ales să petreacă Crăciunul în Thailanda. Vedeta Acasă TV a povestit pe blogul personal cum arată aventura ei asiatică.

Prima zi: aglomerat. Foarte aglomerat. Cald. Mirosuri. Oameni. Mulţi oameni. La prima vedere ai senzaţia că sunt doar thailandezi, de fapt, dacă te uiţi mai atent sunt atâtea naţii, că nu îţi vine să crezi. Unii turişti, pentru prima oară, ca noi, alţii ai senzaţia că sunt aici de când lumea şi pământul. E plin de statuete cu elefanţi, cu buddha, plante. Dar ce îmi place cel mai mult sunt mirosurile… mirodeniile! Mmm… ţi se face foame numai decât! În rest, ce am mai văzut: plin de haine foarte ieftine şi foarte frumoase, din bumbac bun, sigur o să îmi mai cumpăr încă un bagaj.'

Diana a zis şi ce mâncăruri tradiţionale a gustat: Până acum am încercat thai noodles, luaţi de la micile lor gherete de pe stradă şi gândaci. Eu nu am încercat decât lăcustele (Bleah…n-au gust), dar Ducu: lăcuste, scorpioni, gândaci, viermi… cum sună, dar chiar a mâncat!'.

Actriţa şi soţul ei vor face Revelionul pe o plajă în Koh Phangan'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare