; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu o are pe Esca drept model

16 September 2011

Diana Dumitrescu joacă în serialul Pariu cu viaţa' de la Pro TV o femeie rea, ambiţioasă şi gata să calce pe cadavre pentru a-şi atinge scopurile. În revista TVSatelit' din 17 septembrie, Diana comentează coincidenţele de nume ale personajului său (Andreea Rădulescu) şi dezvăluie cui ar vrea să-i semene în carieră.

Rolul în sine este o provocare. Să fii ceea ce nu eşti este destul de greu, dar o facem aproximativ 10 luni pe an, aşa că, încet-încet, mă obişnuiesc şi cu Andreea Rădulescu'.

Cât priveşte numele personajului său, Diana a comentat despre eventualele coincidenţe cu Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu: Da, poate fi o aluzie, dar personajul meu nu are prea multe în comun cu cele două, doar faptul că lucrează în televiziune, ca şi mine de altfel. Eu una sunt doar o actriţă care interpretează un rol'.

Deşi joacă o divă în serialul de la Pro TV, actriţa mărturiseşte că vrea să rămână cu picioarele pe pământ şi că modelul ei în viaţă este Andreea Esca. Are o familie minunată, iar cariera ei este absolut remarcabilă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare