; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu debutează în lungmetraj

26 September 2012

După ce a putut fi admirată în scurtmetrajul În film la Nașu, Diana Dumitrescu se pregătește pentru marele său debut cinematografic  din 19 octombrie, odată cu lansarea lungmetrajului Minte-mă frumos pe marile ecrane. Interpretă a rolului principal feminin din film, Diana Dumitrescu va face acest mare pas al carierei sale cinematografice, alături de soțul său, Ducu Ion, care semnează genericul comediei romantice Minte-mă frumos în calitate de producător.

,,Deja avem experiența lucrului împreună. Cred că de această dată singura diferență a fost că am avut mai puțin timp să ne alintăm, din cauza programului de filmare foarte încărcat. Când ajungeam acasă, el mă întreba cum mi s-a părut ziua respectivă și trăgeam concluzii dacă a fost o zi fructuoasă sau a fost o zi mai proastă. Minte-mă frumos este un proiect tare drag mie și sunt extrem de fericită că am ocazia să fac acest mare pas alături de Ducu.', a declarat Diana Dumitrescu despre experiența filmărilor alături de soțul său.

În Minte-mă frumos, Diana Dumitrescu o interpretează pe Dana, o tânără cofetară extrem de senzuală, care sucește capetele bărbaților oriunde apare.

Forțată de prietena ei, Oana (Antoaneta Zaharia), care se rușinează cu kilogramele în plus, să meargă la întâlnirea cu Toni (Andi Vasluianu), bărbatul de care s-a îndrăgostit pe internet,  Dana (Diana Dumitrescu) nu-și imaginează că își va găsi jumătatea.

Cu Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian și Antoaneta Zaharia în rolurile principale, Minte-mă frumos este regizat de Iura Luncașu, după un scenariu de Adrian Lustig, fiind produs de Ducu Ion.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare