; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Diana Dumitrescu, din New York direct „În film la nașu’”

14 August 2012

Din 17 august, odată cu lansarea proiectului Hot Shorts pe marile ecrane, Diana Dumitrescu debutează în scurt-metraj odată cu rolul său din producția „În film la nașu'.

Cu o bogată experiență în televiziune, unde a interpretat roluri principale în proiecte precum: „Iubire ca în filme', „Regina', „Aniela' și „Pariu cu viața', fanii Dianei Dumitrescu vor avea ocazia să o urmărească de vineri si pe marile ecrane, în scurt-metrajul „În film la nașu', unde va interpreta alături de nume sonore ale scenei românești precum Cristi Iacob și Florin Călinescu.

Proaspăt întoarsă dintr-o vacanță petrecută la New York, Diana a declarat că: ,,A fost o adevarată provocare să mă întorc în timp și să interpretez un personaj în vârstă de 17 ani'.

Cea care din 17 august va prinde viață pe marile ecrane în interpretarea Dianei Dumitrescu este Iulia, o tânără aeriană și răsfățată care îsi dorește cu disperare un rol în filmul lui Coppola.

În regia Cristinei Jacob, scurt-metrajul „În film la Naşu' este o comedie fictivă de situaţii, inspirată dintr-o poveste reală, în care doi actori şi o aspirantă la actorie se confruntă cu birocraţia şi corupţia din zonele vamale de la graniţa dintre România şi Republica Moldova.

„În film la nașu', „Tatăl meu e cel mai tare' și „Bora Bora' sunt cele trei scurt-metraje care au făcut posibil proiectul Hot Shorts, un eveniment cinematografic unic în România.

2

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare