; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu, cadouri de Crăciun din Londra

13 December 2010

Diana Dumitrescu – interpreta Oxanei/Samirei din telenovela Iubire şi onoare' – şi soţul ei, Ducu Ion, au fost la Londra într-o escapadă pentru relaxare şi pentru a cumpăra cadouri celor dragi.

.

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au decis să viziteze pentru câteva zile capitala Marii Britanii: Ne-am hotărât pe ultima sută de metri să plecăm şi noi cu restul familiei pentru un week-end la Londra! Am plecat cu toţii acolo pentru a ne bucura de frumuseţea oraşului în preajma sărbătorilor de Crăciun, dar şi pentru a definitiva cadourile pentru acest eveniment pe care cu toţii îl aşteptăm cu sufletul la gură. Printre nenumăratele magazine în care ne-am petrecut o parte din timp, cautând cadouri şi ascunzându-ne unii de alţii pentru a nu ne surprinde cum şi ce cumpărăm pentru fiecare dintre noi, am apucat să-i facem o vizită bătrânului Big Ben şi să ne bucurăm de nestăvilita frumuseţe a catedralei Westminster Abbey', povesteşte vedeta.

În ciuda vremii neprietenoase, Diana şi familia sa s-au bucurat de atracţiile turistice ale oraşului, de deliciile culinare din China Town-ul londonez şi au petrecut vreme îndelungată la târgul de Crăciun din Hyde Park.

Actriţa a avut parte şi de peripeţii în acest weekend, mai ales în ultima seară petrecută în Marea Britanie când s-a pornit alarma de incendiu la hotelul la care erau cazaţi: Un weekend cu totul extraordinar… dacă în ultima noapte nu ar fi sunat alarma de incendiu a hotelului şi nu am fi fost evacuaţi în toiul nopţii. Însa toate astea s-au întâmplat. Ne-am speriat, ne-am panicat puţin, dar totul a trecut, fiind doar o alarmă falsă datorată unui bun călător care a fumat în camera de hotel, deşi ştia că este o cameră de nefumători.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare