Homepage  / Vedete româneşti

Diana Dumitrescu împlinește 40 de ani. Cum a ajuns de la Miss World România la telenovelele de la Acasă

Diana Dumitrescu împlinește 40 de ani. Cum a ajuns de la Miss World România la telenovelele de la Acasă
7

de Vasilica Rogozanu,

Diana Dumitrescu schimbă prefixul: ea împlinește 40 de ani pe 30 septembrie. Aniversarea o prinde fără soț și fără copil, departe de casă, tocmai în Atena. Iată cum a fost parcursul profesional al frumoasei actrițe, de la Miss World România la telenovelele de la Acasă.

Diana Dumitrescu schimbă prefixul: împlinește 40 de ani

Diana Dumitrescu este plecată pentru trei zile cu treabă în capitala Greciei, lăsându-și acasă băiețelul în grija soțului.

„Carol e bine, cu tati, la grădi – nu-mi fac probleme, deși plecarea s-a lăsat cu multe lacrimi. Mami ia o jucărie, nu hăinuțe (mi s-a specificat) și toată lumea va fi fericită!”, a povestit ea pe contul de Instagram.

Diana Dumitrescu, în Grecia de ziua ei de naștere, când a împlinit 40 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Diana Dumitrescu, de la Miss World România la telenovelele de la Acasă

Actrița Diana Dumitrescu a devenită cunoscută cu serialele și telenovelele de la postul Acasă, din perioada lui de glorie.

Participantă la Miss World România, concurs difuzat de Pro TV în 2004, ea a fost remarcată de producătorul Ruxandra Ion (care i-a devenit ulterior soacră) și distribuită în telenovela „Păcatele Evei” (2005), unde juca personajul Greta.

În „Iubire ca-n filme” (2006), Diana Dumitrescu (dr. sus) juca alături de Nicolela Luciu (centru dr.) și Adela Popescu (jos)

A apărut apoi în „Iubire ca-n filme” și „Războiul sexelor” (2007), pentru ca în 2008 să debuteze în rol principal, pe micile ecrane, cu „Regina”.

Cu Alexandru Papadopol, Diana făcea echipă în „Războiul sexelor” (2007)

Telenovela „Regina” a fost marele ei succes în carieră

Producția a fost una dintre cele mai de succes telenovele de la Acasă, iar actrița consideră că Regina este de departe cel mai popular rol al carierei sale. „De când am jucat în această telenovelă, rar se întâmplă să îmi spună lumea pe numele meu”, ne povestea Diana Dumitrescu în anii trecuți.

Rolul Reginei a fost marele succes al Dianei

În 2009, Diana Dumitrescu s-a căsătorit cu Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion și producător al telenovelelor și serialelor de la Acasă și Pro TV. A continuat să joace în producții ca „Aniela”, „Iubire și onoare” și „Pariu cu viața”, în toate având rol negativ.

Diana Dumitrescu s-a căsătorit cu Ducu Ion în 2009. Au divorțat în 2013

În 2013, Diana și Ducu Ion au divorțat, iar în 2013 a jucat și pentru ultima oară într-o telenovelă la Acasă, „Îngeri pierduți”.

Diana Dumitrescu a fost prezentatoare și concurentă în reality-show-uri

A urmat pentru Diana o lungă absență pe micile ecrane, ea revenind de abia în 2018, ca prezentator al Selecției Naționale Eurovision, la TVR 1. Tot în 2018, a fost concurent în „Ferma vedetelor”, la Pro TV.

Diana Dumitrescu, la Ferma vedetelor” de la Pro TV, din 2018

În primăvara lui 2020, a debutat ca prezentatoare a reality-show-ului „Mireasa”, la Antena 1, dar din toamna lui 2020, show-ul i-a revenit Simonei Gherghe.

În 2020, în primăvară, Diana a prezentat primul sezon din „Mireasa”, la Antena 1

Acum câțiva ani, Diana Dumitrescu ne povestea că nu ar refuza să lucreze într-un nou serial românesc. „Îmi este dor de seriale și de viața de pe platourile de filmare, cu toate că libertatea pe care o am acum (mă refer la programul de lucru de la seriale) îmi aduce mai multă liniște și mai puțin stres. Cu toate acestea, nu cred că aș ezita să joc din nou într-o astfel de producție”.

Un serial și un nou mariaj

Ultimul proiect tv în care am văzut-o a fost serialul „Strada Speranței”, de la Kanal D, care a avut premiera în primăvara lui 2022.

În primăvara lui 2022, juca rolul unei parvenite în „Strada Speranței”, la Kanal D

Este căsătorită din 2018 cu omul de afaceri Alin Boroi, cu care are un băiețel, Carol.

Actrița este căsătorită din 2018 cu Alin Boroi, cu care are un băiețel

Sursa foto: arhivă TVmania, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton